Programok: Dunaszerdahelyen, Komáromban, Pozsonyban és Pesten zajlik a zene

Végre péntek, végre semmi meló. Munkaruha, aktatáska sarokba be! Pihenjük ki ezt a hetet, menjünk koncertekre és partykra. Január utolsó hétvégéjére válogattam pár zenés eseményt, ahova érdemes ellátogatni, ha csak egy táncra is.

Péntek:


Téli Techno / NFG, Dunaszerdahely

A tavalyi fergeteges sikert arató téli technón felbuzdulva idén újra megzörgetjük a dunaszerdahelyi NFG klubot! Reméljük kellően winter (tél) lesz odakint, hogy bent mindenki bulizzon szinkronizált karmozdulatokkal a négypernégyes technóra!

Az eseményen fellép Denes Toth, aki az elmúlt évben szinte minden nagy fesztiválon – mint a Sziget, Balaton Sound, B. My Lake, Colours Of Ostrava (és még sorolhatnám) –  zenélt, emellett hatalmas sikereket arató Moody csapatával szervezik a menő bulikat Pozsonyban.

Ezt is olvasd el:

Vagány technósból vegán triatlonos

Különlegességnek számít, hogy az este színpadra lép LUC X is, aki technó DJ-ből lett vegán triatlonos és Ironman-sportoló. Az utolsó ilyen hangos zenélése tavaly januárban volt, szintén a Téli Technón.

Wazzovskit senkinek sem kell bemutatni, számtalan zerdás és NFG-s bulin DJ-zett már, az este az ő szettjével kezdődik és mi, a PLUSplus srácok, az esemény szervezői is hangossá tesszük az éjszakát!

Vikkendhouse-mixek tőlük:

Elmélyülős zeneszó Wazzovskival

Üzenet Kassáról (Denes Toth)

Atmoszférikus elektronika vasárnapra (Ferque)

Harmincöt perc eufória (Okash / Mix Out Kálmán)

Az eseményt itt találod.

///

Zorall koncert / Soul Hunter Music Club / Dunaszerdahely

Az ezredfordulótól szüntelenül működő, főleg popslágereket feldolgozó rockegyüttes, a Zorall ma este a dunaszerdahelyi a Soul Hunterben koncertezik 2018-as turnéjuk égisze alatt. A turnés előzenekaruk a Steroid együttes.

Az eseményre érdemes időben érkezni, ugyanis a jegyek csak korlátozott számban kaphatók, az érdeklődés meg elég nagy!

Az eseményt itt találod.

///

10 éves a LAVALAVA / LÄRM, Budapest

Ha Budapesten vagy ma este, vagy kedved lenne elutazni egy 10 órás elektronikus zenei buliba, akkor feltétlenül a LÄRM-ben a helyed.

A LavaLava csapata ma este ünnepli tízéves fennállását egy erős bulival. Olyan nevek cserélik egymást a DJ-pultban, mint DJ BudaiGABOR KRAFTRoute 8Peter BernathPIZZA AMORE és a házigazdák, Tolo / Mate TollnerFanki Ridm és Falcao.

Az eseményt itt találod.

A születésnap látogatói között a szervezők kisorsolnak egy berlini hétvégét két főre, utazással, szállással + vendéglista-slotokkal Berlin két legendás klubjába.

Tízéves fennállásuk alatt sikerült elhozniuk már az európai klubvilág krémjét, akik videóval köszöntik a csapatot:

10 Years of LavaLava greetings

? Korábbi külföldi fellépőink köszöntenek minket a világ minden tájáról!? Super lovely birthday wishes from all over the world! ? ▩ LÄRM ▩ ▩ 10 Years of LavaLava ▩

LavaLava 发布于 2018 年 1 月 25 日 周四

Szombat:


Deja vu klubest / NFG, Dunaszerdahely

Szombat este a nagy sikereknek örvendő somorjai Deja Vu zenekar látogat el az NFG-be, hogy a klubbal közösen szervezzen egy zenés és beszélgetős klubestet.
Az est koncerttel kezdődik, majd Strieženec Alexszel beszélgetek a klub múltjáról, jelenéről, valamint a színházi produkcióról, amelyet február 15-én mutatnak be Dunaszerdahelyen, és beszélünk Alex irodalmi munkásságáról is (eddig 9 könyve jelent meg).

///

Deák Bill Blues Band- és História-koncert / RÉV, Komárom

Szombat este 19:00 órakor kezdődik a Deák Bill Blues Band és a História zenekar közös koncertje a Komáromi RÉV-ben, avagy a Magyar Kultúra házában.

A koncert műsorát a szóló produkciók mellett a Deák Bill által énekelt Hobo Blues Band-slágerek alkotják. A Blues Band előzenekara a naszvadi História lesz, kik szintén egy blues-rock stílusú koncerttel várják a Révbe érőket!

Az eseményt itt találod.

Vasárnap:


A Szlovák Filharmonikusok koncertje / Pozsony

A vasárnapi Vikkendhouse mixsorozat után a legjobb zenés program a Szlovák Filharmonikusok délután 16:00-kor kezdődő koncertje a Medená utca 3-as szám alatt, a filharmonikusok koncerttermében. A klasszikus zene kedvelőinek és a lelket pihentető zenék kedvelőinek egyaránt ajánlott ez a zenei csoda!

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább