Klikk Out Vikkendhouse: Harmincöt perc eufória

A Klikk Out magazin mixsorozata, a Vikkendhouse melyet hazai lemezlovasok készítenek vasárnaponként azért, hogy egy picit speciálisabbá tegyék a hét utolsó napját, hatodik epizódjához érkezett. Ezen a csodás dátumon, szeptember 17-én láttam meg a napvilágot 35 évvel ezelőtt, így ma kihasználtam a lehetőséget, és saját mixet készítettem. Ezt a mixet pont 35 percesre szabtam és az aktuális kedvenceimet szeretném bemutatni nektek. (Címlapfotó: Ugróczky István)

Dunaszerdahelyi lemez börze, fotó: Ugróczky István

Lemaradtál az eddigiekről?

Vikkendhouse 001 – Balien

Vikkendhouse 002 – DJ Ferque

Vikkendhouse 003 – Wazzovski

Vikkendhouse 004 – Denes Toth

Vikkendhouse 005 – GyStore

Nos, kevés olyan nehéz dolog van, mint az embernek önmagáról írni. Mivel a mixsorozathoz jár egy rövid DJ-bemutató is, ezért pár mondatban összefoglalom az eddigi utam. Körülbelül 10 éve vettem az első lemezjátszómat Angliában, és masszív zenegyűjtésbe kezdtem. Mivel már akkor is rajongtam a minőségi elektronikus zenéért, ezért igyekeztem minden kedvencemet beszerezni lemezen.

Három év kintlét után hazajöttem, és DJ Ferquével megalapítottuk a PLUSplus formációt. Nem lemezről, inkább digitális formátumban játszunk. 2010 óta zenélünk szinte minden hétvégén, ami felér egy szédületes álommal. Ez az életem, a passióm. Azóta stílusokban formálódtam minden irányba, de főleg az euforikus tánczene, a techno és a house áll hozzám legközelebb. Teljesen mindegy, hogy a PLUSplusszal, Okash vagy Mix Out Kálmán néven lépek fel, számomra csodás érzés a DJ-pultból táncoltatni az embereket, fokozni a hangulatot, és megmutatni a világ legminőségibb zenéit.

Fotó: Nu Spirit Club

Íme a mix:

Tracklist:

1. DJ Technics – Girlfriend (Original Mix)
2. Mood II Swing – Ohh feat. John Ciafone (Original Mix)
3. Roosevelt – Sea (Young Marco Remix)
4. MANIK (NYC) – White Motif (Original Mix)
5. Black Loops – Baustelle (Original Mix)
6. Esa – Rent-A-Disc (Original Mix)

 

Köszönöm a lehetőséget, jövő vasárnap újra szól a Vikkendhouse!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább