Klikk Out Vikkendhouse: Deep és Neurofunk Vasárnapra

A hét legnehezebb napjára készített könnyítő és felemelő zenei szelekciókat, félórás mixeket hazai lemezlovasok, elektronikus zenei előadók készítik aktuális kedvenceikből. A Vikkendhouse ötödik epizódját Kardos István, DJ nevén GyStore mixelte. (Címlapfotó: Ugróczky István)

Lemaradtál az eddigiekről?

Vikkendhouse 001 – Balien

Vikkendhouse 002 – DJ Ferque

Vikkendhouse 003 – Wazzovski

Vikkendhouse 004 – Denes Toth

A Dunaszerdahelyi Kardos István, azaz Gystore már kiskora óta foglalatoskodik a zenével. Az általa imádott számok sorba rendezésével és azok lejátszásával a középiskolás éveiben kezdett foglalkozni. Eleinte helyi szervezésű bulikon játszott techno és house zenéket, de az igazi szerelmévé a drum and bass stílus vállt.

2013-as szereplése a dunaszerdahelyi NFG klubban hozta számára az igazi áttörést, azóta végigzenélte Szlovákia legnevesebb klubjait, fesztiváljait. Két másik társával megalapították a The Grove zenekart (ami azóta plusz egy taggal bővült), mely a fiatal előadók közt unikumnak számít Szlovákiában, mivel egyedül ők játszanak élőben ilyen stílusú drum and bass-t az eléggé telített szcénán. Az ő nevéhez fűződik a Felvidék egyik legmenőbb drum fesztiválja, a Greenland Open Air, mely a drum and bass stílus megannyi válfaját öleli fel, és egyre nagyobb sikernek örvend.

III TRIDENT.sk Fesztivál, Fotó: RECKT

Gystore szüntelen energiával, kitartással töri az utat, öregbíti városunk hírnevét, és táncoltatja a zúzós zenére éhes közönséget. A legújabb Vikkendhouse mixet ő keverte és üzent is hozzá:

 

Igazság szerint a kemény, gyors drum&bass áll hozzám a legközelebb, de szeretem a mély, lüktetős dnb-t is. A fellépéseimen is egyre többször fordul elő, hogy belecsempészek a szelekciómba egy-két deep tracket. Most inkább fordítva történt… egy deep szettet hallhattok pár neurofunk szám bevonásával. Jó pihenést, jó hallgatást!

Jövő vasárnap újra szól a Vikkendhouse!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább