Szigi-szemmel

Valami van a levegőben…

– Dunaszerdahely Keleti lakótelepén egy hintázó pincér kisasszonyra lettek figyelmesek. Biztos a város reklámozza a „felújított” játszóteret. Már a seprűre nem elég ráülni??


Fészbuk vigyázz!

– Melegfelismerő gépet alkottak a Stanford kutatói. Randi oldalakra feltöltött képekről képes felismerni a szerkezet, hogy heteró, avagy meleg-e az illető.


DS utcáin-csoport a Facén.

– Kritizálják a körforgalmat, és mindenkit megtanítanának vezetni a hozzászólók. Nem kellene zárt(osztállyá)tá redukálni a csoportot?


Oktatási törvény.

– Ukrajnában olyan módosítást fogadtak el, ami minimálisra csökkenti a kárpátaljai magyarok anyanyelven való oktatását. Szomorú, de ezt is Soros intézhette?


Vásárút…

– A Dunaszerdahelyről kitelepített híd alatti cigányok tartják félelemben a falut. Verés lesz ebből gyerekek!!


Puki…

– Csallóköz asszonyai szellenteni tanulnak, mert egy agyament izlandi családterapeuta ebben látja a kapcsolat magasabb szintre emelkedését. Szerinte fingani szexi dolog.


Rendőreink…

– Angolul tanulnak a rend őrei, Bíró Zoltán barátom már angolul köszönte meg a sok születésnapi köszöntőt a fészbukon. Közeleg Európa?!


Felhívás!

– Dunaszerdahely utcáit egy közveszélyes őrült nő tartja rettegésben, aki senkinek sem kegyelmez, aki az útjába kerül. Jelige: pirítóskenyír

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább