Programok: Már kopogtat február első hétvégéje!

Hölgyek, urak, előttünk egy újabb csodás hétvége, amikor kiengedhetjük azt a lila gőzt, amit magunkba gyűjtöttünk eme erős munkahét alatt. Eresszük hát ki a közeli klubokban, koncerteken, karaoke-esten, vagy akár egy laza kiállításmegnyitón.

Csütörtök:


Aranyakkord, Komárom

Ma este 19.00 órakor az Aranyakkord, azaz Kiss Tibi (Quimby) és Vastag Gábor közös hobbiprojektjével folytatódik a Kedvenceid Másképp címet viselő koncertsorozat a komáromi Tiszti Pavilonban. Aki szereti a Quimbyt és ismeri Kiss Tibi külön projektjeit, annak ott a helye!

És ugye a Quimbyt mindenki szereti?!

 

Az Aranyakkord olyan „maradékdalok” gyűjteménye, amiket kiköpött magából a kanapé, de még nem fértek be sehova.

A koncert előtt melegítésképpen egy igazi hangszersimogató vár, ahol a gútai (!) GV Guitars hangszergyárosok által készített egyedi gitárokkal lehet megismerkedni.

Péntek:


Varga Gyuri kiállításának megnyitója / NFG, Dunaszerdahely

A novemberben elindult hagyomány szerint az NFG klubban minden hónapban más képzőművész alkotásait tekinthetitek meg. Novemberben Keszőcze Ferenc, decemberben tizenegy válogatott művész (többek között Kiss Márta, És Kész / Kovács Norbert vagy Helen Tóth), januárban pedig az instagramos mémművész, a piszkos_cigánygyerek csillogott a klub falain.

A február Varga Gyurié, a Liquid Delay formációban megismert elektronikus zenészé, aki a zene mellett fest, rajzol és fotózik.

A megnyitó este 20:00-kor kezdődik, amihez a Durvacrew-boss, Epres rakja a bakelites villanyfankit meg hiphopot!

Epres:

Az eseményt itt találod.

///

Raf-II koncert / Soul Hunter Music Club, Dunaszerdahely

Péntek este hazai színpadon hazai rockbanda! Az este 21:00-kor kezdődő koncerten a már 1983 óta létező és koncertező Raf-II zenél!

A tagok és hangszereik: Hervay László – ánek, Deák Fece – dobok, Halász Gábor – basszusgitár, Derzsi Szabolcs – billentyűk, Gálffy Józsi – gitár.

Ez egy tökéletes helyszín és esemény zúzni egyet!

Az eseményt itt találod!

///

$uicideboy$ (USA) / MMC, Pozsony

A New Orleans-ból világszínpadra robbanó fenegyerekek, a Suicideboys péntek este a pozsonyi Majestic Music Clubban koncerteznek európai turnéjuk keretein belül:

A 32 eurós belépő senkit se ijesszen el, ilyen nincs minden nap nálunk!

Szombat:


Karaoke / NFG, Dunaszerdahely

A sikeres decemberi YouTube-bal megtámogatott karaoke-est után a dunaszerdahelyi NFG klubban újra megrendeződik ez a nemes esemény! Az egész éjszakás dalolós est 20:00-kor kezdődik!

A szabály csak annyi: jegyezd meg a kedvenc számod címét és énekeld el a lehető legeredetibben!

Az eseményt itt találod.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább