Plasztik szerelem

Aberráltak, perverzek, antiszociálisak? Vagy reményvesztettek, magányosak és kétségbeesettek? Kik ők, akikre egy teljes, virágzó iparág épít?

A robotok körülöttünk elvégzik a házimunkát, takarítják az autóinkat, irányítják az életünket. Mostantól már nevetnek is a vicceinken, verseket mondanak, és sosem fáj a fejük: bármikor, a nap bármely szakaszában a csúcsra repítenek, ahányszor csak akarod. Orgazmus és full extrák reggelire, ebédre, vacsorára, jól hangzik?

A legújabb intelligens szexrobotok képesek az emberi test gesztusait utánozni, reagálni az érintésre, sőt, beépített hősugárzói által még fel is melegítik az embert, ha épp bújni támad kedve.

A piac top gyártói olyan babák előállításán dolgoznak, amelyek érzelmi kötődésre is képesek, mindezek természet(ellen?)es hozadéka, hogy a baba gazdáját gyengédebb szálak is fűzhetik vágya tárgyához. Bár, egyelőre elsődleges funkciójuk a nemi vágyak kiszolgálása, a mesterséges intelligenciával ellátott partnerünk (néhány húsvér szerelmünkkel ellentétben) képes lesz az érzelmi kötődés kialakítására is.

Mi a következő lépés, ha megtaláltuk a Nagy Őt, akivel mind érzelmi, mind szexuális téren harmonikusan működünk? Naná, hogy összeházasodhatunk!

 

A nászútra pedig sértődés nélkül utazhat a turistaosztályon vagy egy csinos ketrecben házi kedvencünk mellett.

Rossz hír a perviknek, a szexuális deviánsoknak és bunkóknak: extraként beprogramozott morális kódexe által különbséget tud tenni az udvarias és kevésbé udvarias viselkedés között, szenzorai felismerik a kedvességet, futurisztikus változata pedig ehhez mérten igazítja szexuális teljesítményét. Már a szexipar sem a régi…

(Életszerű párhuzam a hús-vér szerető és a szexrobot között: ha nem kapom meg, amit akarok, te sem kapsz meg úgy, ahogy azt te akarod…)

Furcsa világ ez. Az internet korszaka egy szimulált valóságot teremtett, ahol a személytelenségnek kibérelt helye van az emberi kapcsolatainkban.

 

Mindazok után, ahogy a virtuális világunk félelmetes árnyékot vet életünkre és hétköznapjainkra, nem meglepő, hogy Párizsban olyan szexklub nyílt, ahol az emberek helyett a szexrobotok elégítik ki a kliensek igényeit.

A tökéletes világban, ahol a tökéletes az új menő, meg tudjuk tervezni partnerünket, a legapróbb részletekig: haj, arcforma, alkat, méretek, szőrzet – minden személyre szabható.

A barátom/nőm nem túl izmos? Sok rajta a narancsbőr? Zavar a szőrös/szőrtelen mellkasa? Túl sovány? Túl kövér? Túl kicsi vagy nem fér be? Nem elég szűk? Pár kattintás és minden igény kiszolgálva.

 

Instant paradicsomi idill a kontrollmániásoknak, valamint azoknak, akik folytonosan a partnerük saját igényükhöz való alakításán dolgoznak.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább