Reggeli gyors szépségtippek

Sokszor előfordul, hogy nincs elegendő időnk reggel, hogy elkészüljünk. Fáradtak vagyunk, ingerültek, s csak kapkodunk. Íme, néhány nagyon egyszerű trükk, amivel megkönnyíthetjük a reggeleket. Készüljünk el néhány perc alatt!

A szem alatti karikák mindenki nagy ellenségei. Rengeteg időt töltünk azzal, hogy megpróbáljuk eltüntetni a fáradtságunkról árulkodó sötét karikákat. Hogy gyorsabban menjen ez a folyamat, igyunk meg este egy csésze kamillateát. Általa halványulnak a karikák. A teába reggel mártsunk bele két vattakorongot! Nyomkodjuk ki a vattából a felesleges nedvességet, és pár percre tegyük a szemünkre! Mivel a szemünkön látszik legjobban, ha fáradtak vagyunk, ezért erre kell legjobban odafigyelnünk!

A karikák eltüntetése után, jöhet a sminkelés – minél gyorsabban!

 

Használjunk szempillaspirált, hiszen ez önmagában is nagyot dob a külsőn. Ha a szemhéjunkat is szeretnénk kifesteni, de alig van időnk, akkor a szemhéjpúdert nyugodtan kenjük fel az ujjainkkal. Válasszunk világos, enyhén csillogó színeket, a világos árnyalatok kipihentebbnek mutatják majd az arcunkat!

A szürke bőrre a legjobb megoldás a váltakozó hideg-meleg arcfürdő (utoljára a hideg vizet használjuk),

 

hiszen ezzel javíthatjuk vérkeringésünket, ami az arcszínünkön is gyorsan meglátszódik. Ezután vigyünk fel egy kis arcpírt!

Amennyiben elfelejtettünk este hajat mosni, de reggel már nincs rá időnk, használjunk szárazsampont! Miután rászórtuk hajtöveinkre, kicsit dörzsöljük bele. Figyeljünk oda, hogy ne maradjanak fehér foltok a hajunkon. Persze ez nem helyettesíti a hajmosást, de egy napot, szükség esetén ki lehet bírni vele.

Ha cserepesek az ajkaink, dörzsöljük át fogkefével. Ezzel eltávolítjuk a száraz bőrdarabokat. Ezt követően vigyünk fel rá ápoló ajakrúzst.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább