Betyártanya: Ne menj oda, hol nem hívnak, oda siess, ahol várnak…!

Közfigyelem kérettetik! Közhírré tétetik, hogy az úr 2018. esztendejében, pünkösd (május) havának harmadik napján (csütörtök), pitymallatkor, 5 óra 59 perctől a farkasbélű jónép a Betyártanyába hívatik!

A cikk megjelent a Klikk Out 2018/04. számában.

Miért ilyen korán? Mert úgy gondolom, hogy a reggeli falatozás a legfontosabb étkezés a nap folyamán! Hallgasd meg gyomrod kakaskukorékoló korgását! Ugye, ismered a mondást? Reggelizz mint egy király, ebédelj mint egy dolgos ember, és vacsorázz mint egy koldus! Igaz, a tízórait és az uzsonnát nem oldja a mondás, de a Betyártanyában elszáll az éhség csillapításával kapcsolatosan a jónép összes gondja. A vaskos reggeli kínálatot egészen tíz óráig kóstolhatod! Ha csak egy reggeli kávéra szeretnél betérni, ne felejts el a Betyártanyába letérni!

Tíz órától már készen lesznek a levesek, az állandó kínálat (babgulyás, pacalleves, gulyásleves, stb) felett lesznek a változatos napi nyaklevesek. Lángossal, lepénnyel vagy jó ropogós abonyi kenyérrel, kiflivel, tömheted a bendődet ezrivel.

 

Kis adag vagy nagy adag, a hasad úgy is eldagad…! 🙂 Minden étel egy árban kínáltatik, 10 dekánként az ár emelkedik. Ha a bendőd bővebb a kelleténél, rakass a tányérodra annyit, amennyivel telt lennél! Ha a vékonybeled hamar megtelik, kérjél annyit, amennyire telik.

Ne feledd! A Betyártanyában mindenki a maga csaplára, te viszed az étkedet a saját asztalodra!

Egyesítettük a hagyományosat a gyorssal, majdnem elfeledett ételekkel várunk hamarosan!

 

Hagyományos étkek hada, talán még nem is hallottad vala! Káposztás pity-puty, kakaspörkölt kapros túrósgombóccal, lapúta vagy mákos guba? Ha megkóstolod, úgyis megüt a guta…! 🙂 Hogy merülhetnének feledésbe ezek az étkek, ha ez ember nem buta?

Egyre figyelj belépéskor, muzsikaszó terjed mindenkor! Dőzsdal penderít majd jókedvedre, legyen a nap bármelyik perce. Itt ne keress se rádiót, se tévét, meghagyjuk másnak ezt a (hány)inger részét! A WiFi sem lesz ingyenes, beszélgess embertársaiddal, és légy igényes!

Nem maradt már más hátra, minthogy eláruljam, hol lesz a Betyártanya háza! Kukucsin utca girbegurba, a kanyar előtt térj el jobbra!

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább