Hajpakolás házilag

Nem feltétlenül szükséges vagyonokat elköltenünk a különféle hajápoló szerekre. Hajpakolásokat ugyanis otthon, házilag is készíthetünk magunknak. Így biztosak lehetünk annak összetételében. Nézzünk hát három szuper pakolást, mellyel ápolhatjuk, széppé varázsolhatjuk hajunkat! 

Gyorsan zsírosodó hajra íme egy nagyszerű megoldás:

1-1 teáskanál szárított nyírfalevelet és levendulavirágot helyezzünk üvegbe, és öntsünk rá 3/4 liter gyümölcsecetet. Hagyjuk állni a keveréket egy hétig, majd szűrjük át, és keverjünk hozzá néhány csepp levendulaolajat. Dörzsöljük be a készítménnyel a hajat és a fejbőrt, és ne mossuk ki!

Fénytelen és száraz a hajad?

Próbáld ki a következő házilag elkészíthető pakolást! A következő olajokra lesz szükségünk: ricinus, olíva, kókusz. Egyenlő arányban keverjük össze az olajokat egy kis tálban, és kenjük be vele az enyhén benedvesített hajunkat. Fél-egy óra után alaposan mossuk meg!

Ha erősíteni szeretnénk hajszálainkat,

tegyünk samponunkba pár csepp levendula illóolajat. Továbbá nagyszerűen erősíti hajunkat a torma és citrom keveréke. Hámozzunk meg és reszeljünk le egy kisebb tormát, majd keverjük össze egy nagyobb citrom levével. Dörzsöljük bele hajunkba, majd hagyjuk rajta húsz percig. Ezt követően alaposan mossuk meg!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább