Lakossági fórumot tartottak Sikabonyban

A Sikabony Polgári Társulás és Dunaszerdahely város vezetősége nyilvános lakossági fórumot tartott a Sikabonyi Közösségi Házban a sikabonyi pihenőparkról.

A cikk egy részlete a Dunaszerdahelyi.sk-val folytatott együttműködésünk révén kerül közlésre.

Hájos Zoltán felszólalásában tájékoztatta a lakosokat, hogy a sikabonyi focipálya helyén olyan létesítményt kívánnak létrehozni, amely a helyi polgárok pihenését fogja szolgálni. Ahogy kiderült, a focipálya továbbra is megmarad, de körülötte sportpályák, játszótér is kialakul. A fórum további részén éppen arra voltak kíváncsiak, milyen sportpályát látnák szívesen ezen a területen a polgárok.

A kikapcsolódás mellett a sikabonyi önkéntes tűzoltók számára egy szertár is kialakításra kerül ezen a helyen, s ahogy Molnár Zsolt elmondta a parkolási lehetőségek is fejlődnek, de a színpad is lehetőséget kínál majd kültéri programok szervezésére. A több sport űzésre alkalmas pálya kialakítását a helyi lakosok üdvözölték, a teniszpályát azonban nem tartották nem fontosnak. A megállapodás alapján a Sikabony Polgári Társulás elnöke összegyűjti a lakosok igényeit, s ezt figyelembe véve próbálják majd kialakítani a parkot.

A teljes cikk elolvasható a Dunaszerdahelyi.sk-n.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább