Júniusban idén is Felvidéki Vágta Dunaszerdahelyen

Sajtótájékoztató keretén belül mutatták be a IV. Felvidéki Vágta programját csütörtök délelőtt a Városháza nagy üléstermében.

A cikk egy részlete a Dunaszerdahelyi.sk-val folytatott együttműködésünk révén kerül közlésre.

Idén június 22-én, pénteken és június 23-án, szombaton várják a látogatókat a sikabonyi reptérre, ahol ismét nagyszabású programnak örülhetnek a résztvevőkre. Pénteken este szimfonikus zenekar közreműködésével ahogy tavaly, most is egy sikeres operett, ezúttal a Marica grófnőt láthatja a közönség. Majd június 23-án, már az ünnepélyes megnyitó előtt az Alma zenekar fellépésével várják egy kellemes koncertre a gyermekes családokat. Így is szeretnének minél több gyermeket a helyszínre vonzani, hogy egyúttal a lovassporttal is megismerkedhessenek.

Hájos Zoltán kiemelte, nem csupán a város, hanem az egész felvidéki közösség számára fontos rendezvényről van szó, amely egyúttal a települések versenye is. A Nemzeti Vágtára a Felvidéki Vágta első három helyezettje és Dunaszerdahely jut ki, míg a szlovák futam győztese Szlovákiát akkreditálja a Nemzeti Vágta nemzetközi futamába.

A teljes cikk elolvasható a Dunaszerdahelyi.sk-n.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább