Divatimádók, figyelem – már csak párat alszotok, és itt a WLF!

Május 25-én, pénteken kerül megrendezésre Dunaszerdahelyen a WLF Fashion Show újabb évada. A helyszín ismét extravagáns, egyszersmind lenyűgöző, a MAX bevásárlóközpont parkolóháza. Nem ajánlatos kimaradni!

Az este 20.00-kor kezdődő divatshow-n bemutatkozik két roppant tehetséges budadpesti divattervező, Alma Abonyi és Viktoria Varga, előbbi táskák, utóbbi ruhák kreálását tűzte zászlajára.

Ugyancsak megtekinthetik a résztvevők Elisha Fox csodaszép ékszerkollekcióját, az est egyik legattraktívabb momentuma pedig a StellArt Stuido táncosainak produkciója lesz.

A ruhaköltemények közül kiemelendő az olasz divatot képviselő MV Luxus Beauty, a meseszép öltözékekkel érkező CCD-Fashion, a fitnessruhákat bemutató Mine, valamint a Fashionoptic, végül de nem utolsósorban a szezon kezdetére való tekintettel különleges menyasszonyi és estélyi ruhák kollekciója is látható majd.

 

A kollekciók szelekcióját ismét Süke Moncsi stylistnak köszönhetjük, Varga Lívia páratlan sminkkölteményei pedig visszavonhatatlanul vonzóvá teszik modelljeinket. A divatos frizurák Posztós László munkáját dicsérik, míg a helyszín díszítéséért Holocsi Pálnak gratulálhatunk. A háttérzenét DJ Smilee, Ivanics Gábor szolgáltatja.

FACEBOOK-EVENT

A divat szerelmeseit minden kétséget kizáróan inspirálja majd a divatshow, elégedettségükért mindent megteszünk.

A WLF csapata

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább