200 bicajos kerüli majd meg a várost!

A Családi Könyvklub tizenegyedik alkalommal rendezi meg a Dunaszerdahelyi bringás napot június 9-én, szombaton – így ha bárki kedvet kapna ehhez a pompás családi–sport–közösségi programhoz, akkor csaknem 200 kerékpárossal fogja megkerülni aznap a várost.

A cikk egy részlete az fcdac.sk-val folytatott együttműködésünk révén kerül közlésre.

Döntse el, mozduljon ki a komfortzónájából – a bringások tárt karokkal várják Önt. Kapcsoljon ki, tapasztalja meg, milyen érzés, ha barátaival integhet majd a jövő-menő szerdahelyi polgárokra… A bringanap hagyománnyá vált Dunaszerdahelyen, a csaknem 200 kerékpárossal az autósok is maximálisan toleránsak, tehát kisgyermekekkel is kiváló, biztonságos mulatság a bringás felvonulás.

Az lenne az ideális, ha a dunaszerdahelyi polgárok, baráti társaságok, diákok, kicsik és nagyok vennék a fáradtságot, s eljönnének erre a néhány órára, kikapcsolódva beszélgethetnének, teljesen más szemszögből nézve a várost, s együtt kerekeznének.

Hogy mi a programja a bringanapnak?

Szombaton, azaz június 9-én a Golf-játszótéren, azaz az „állomási park” mellett, délelőtt kb.10.15 órakor indulunk – Önnel együtt!

 

Az útirány és a táv egyszerű – egy nagy kört írunk le a városban, egy jót biciklizünk, s a táv végén, ami kb.10 km, megpihenünk a vásártéren. Természetesen a kritikus pontokon, kereszteződéseknél rendőri és szervezői biztosítás is lesz.

A cikk tovább folytatódik a dunaszerdahelyi.sk oldalon.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább