Szigi-szemmel

Média

– vébé-lázban égett a magyar nemzeti közszolgálati televíziós intézmény, ahol Lipcsei Betta olvasta fel a sporthíreket. Állítólag Belgium a Ferencvárossal játszotta az elődöntőt. Még ha felsőbb utasításra is, de ennyire hülye nem lehet valaki.


Dunaszerdahely

– a lengyel tulajdonban lévő üzletlánc dunaszerdahelyi részlegén 30 percet kellett várni a vásárlónak, míg megkapta a vásárolt árut. Ne tessék csodálkozni, a polák már németnek hiszi magát az alkalmazottak megfizetésénél.


NATO-csúcs

– Orbán Viktort a NATO csúcsértekezleten kérdezte a köztévé riportere, hogy mit szól a horvát labdarúgók sikeréhez.

„Mindig is a Duna-menti futballkultúra része volt Magyarország, a horvátok sikere persze a horvátoké, de azért úgy érezzük, hogy abban egy kicsit mi is benne vagyunk, hiszen ez a régió sikere, még akkor is, ha most a horvát zászlót kell a magasba emelni” – fogalmazott a miniszterelnök. No comment!


Will Smith

– Will Smith érdekes módját választotta annak, hogy megünnepelje az utolsó Budapesten töltött napját: megmászta a Lánchidat, és táncolt egyet a tetején, persze illegálisan. Az akciót videóra vették, és Smith feltöltötte az Instagram-oldalára is. Képzeljük el, ha ezt egy illegális bevándorló teszi meg, és csak a határ menti kerítésre mászik fel?!


Pénisztorna

– óriási népszerűségnek örvendett a közösségi portálokon keringő videó, ahol kínai férfiak súlyokat aggattak a nemi szervükre. Az egyik hölgy ismerősöm meg is jegyezte: nem az a fontos mekkora, hanem mennyi ránc van rajta! A marha némber 🙂


Protokoll 

– Az Amerikai Egyesült Államok elnöke, Donald Trump találkozott II. Erzsébet királynővel. A találkozó alatt az amerikai elnök igencsak tiszteletlenül viselkedett, és a királynőnek 12 percnél is többet kellett rá várnia. Trump ezek után még kétszer is megsértette a protokollt. Jeges a presszóba csak annyit jegyzett meg: de hisz az egy lütyő, more…


Orális szex

– édesanyja kísérte be a kórházba Fredy Alanist, ahol csak annyit mondott, hogy megsérült a torka, olvashattuk a parameter.sk-n. Mint később kiderült, mert Frigyes elárulta, barátja 25 centis cerkával rendelkezik és rossz szöget választott az aktushoz, de végül ilyen áron is sikerült őt a csúcsra juttatnia. Reméljük egy „no no kisfiamot” azért mondott a kedves anyuka a gyerkőcnek!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább