Zabálócsütörtök és hörpintek

Azt mondja a monda, hogy aki sok zabálócsütörtököt tart, az hosszú böjtre szorul. Így hát, fogadva a régiek szavát, úgy döntöttem, hogy a nyári időszakban zabálócsütörtökön és hörpinteken inkább egy fa alatt hörpintgetek a fröccsömből, míg ráhangolódok a kellemes őszi időszakra, mikor is már lazább éghajlatban fogadhatjuk a kedves vendéget…

A cikk megjelent a Klikk Out 2018/08. számában.

Egyébként annak, hogy egy fa hűsében fröccsözgethessek, én is nagyon örülnék, ám a valóság teljesen más lesz! Mivel augusztusban rengeteg rendezvényünk akadt, így ez a fő oka annak, hogy visszavonásig szüneteltetni fogjuk a zabálócsötörtöki, és a hörpinteki esti nyitva tartásunkat. Kiemelném a Nemeshodosi Nagy Lakomát és az Uprising fesztivált, amelyek a legfontosabb rendezvényeink közé tartoznak!

Így marad a hétköznaponkénti reggelizés, naponta reggel 6:00-tól, és a délebédi étkezés 14:00 óráig! Ami még a nagyon fontos közleményünk, hogy a Betyártanya augusztus 20-tól 31-ig ZÁRVA tart. Ennek legfőbb oka, hogy a Betyártanyánk erre az időszakra Pozsonyba, az Aranyparti tóhoz helyezi át a kirendeltségét, és az Uprising fesztivál háttérmunkásai, egyszersmind a fesztivált látogató vendégek teljes étkeztetését biztosítja! Ez egy hatalmas feladat, és nagyon megtisztelő számunkra, hogy épp a Betyártanya a fesztivál fő gasztronómiai partnere!

Szeptember 3-án, újranyitásunk napjától egy nagyon tapasztalt szakácskollégával bővül a Betyártanya csapata! Akkortól szeretnénk elindítani az „ételpostás” szolgáltatásunkat is, így már a munkahelyén, kényelmesen is majszolhatja a Betyártanya ízvilágát. Figyelje „kékkönyves” oldalunkat, ahol mindenről időben tájékoztatást adunk!

 

Mindenkinek köszönjük a megértését, és egyben minden kedves vendéget sok szeretettel várunk!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább