Gumit venni szexi!

Igen. Gumi, kondom, óvszer, kinek hogy tetszik. Tabu téma, alig beszélünk róla. Mégis kinek, mikor, hol kellene megvenni? De így is, úgy is egy a lényeg: legyen! 

Legyen, mert lennie kell! Mert vigyázunk egymásra. A fesztiválszezon, a csupasz fazon, a fullasztó nyári éjjelek mind-mind meghozzák a kedvet. Meg ám!

 

A nyitott ablakokból kiszűrődő fülledt esti sóhajok már hozzátartoznak az éjszakai csendélethez. Neked van mihez, kihez nyúlni?

Még ha lenne is kihez, nem biztos, hogy van mihez, ugyanis egyikőtök sem gondolt a védekezésre. Miért is nem? Gumi kell, ez nem kérdés – vagy más, ami tetszik. Vigyázzunk egymásra!

Egy férfi is így tett mögöttem a kasszánál, mikor épp fizettem. Halál lazán leemelt a felső polcról két csomag gumit és odatette a futószalagra a többi cucca mellé.

Ott sorakozott a tej, a kenyér, némi zöldség, szalámi és a két óvszeres csomag is. A szeme sem rebbent, mintha a világ legtermészetesebb dolga volna. Ja, igen! Mert az is.

 

Amíg ezt a jelenetet meg nem láttam, fel sem tűnt a fazon. De abban a percben végigfutott a szemem rajta és megláttam benne a férfit. Ez lett életem egyik legizgatóbb jelenete, pedig egy totál hétköznapi és nevetségesen banális szitu volt.

Fiúk, gumit venni szexi! Rajta hát!

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább