Tudják, mire gondolsz! Azt is, hogy kire szavazol?!

Ez pedig azt jelenti, hogy mások számára egyértelműen kifürkészhető az érdeklődésed, a motivációid, talán még a következő lépésed is. 

Azt hiszed, meg vagy róla győződve, hogy a gondolataid csak a tieid. Messze nincs így.

Látszol!

Kilátszol a csomagolásodból, látszik a formád, már már kitapintható vagy a bőrödön keresztül.

Éreznek! 

Számos szakember szakosodott a szisztematikádra, garázdálkodnak a barázdáidon. Mint a lemezjátszó tűje, úgy futnak végig rajtad és olvassák el a zenéd. S hogy némileg tényszerűsítsem is az eddigieket, olyan marketingcégekról beszélek, ahol piackutatásra, profilelemzésre szakosodott szakemberek dolgoznak keményen azon, hogy olvassanak Téged. És olvasnak is. Nem kérdés.

Ha nem olvasnának, nem lennének képesek eltalálni a reklámjaikkal, a képernyőn felugró színes, kis izgató bannerjeikkel. Bárhová nézel, ott lippognak a szemed előtt. Ezért fizetik őket és főnökeik nem hagyják, hogy ne dolgozzanak meg a pénzükért.

 

Tehát figyelem, figyelem!

Ugye, feltűnt az utóbbi időben hirtelen megugró, kisebb köztéri beruházások száma, a rádióban felcsendülő politikai jingle-k, és az is, hogy remek színes kiadványok lepik el az utcákat a vezetőség nagyszerűségéről.

Ez mind-mind Téged céloz meg. A „hogyan”-ját pedig már jó előre kisütötték, úgyhogy akaratodon kívül is a terv része vagy.

 

Nem mondom, hogy mindez rossz lenne. Csak annyit, hogy légy éber! Tudd, hogy ez is tudatos építkezés. Építkezés, csak most épp nem az új lakótelepi negyedben, hanem egyenesen a fejedben! Ja, nem. De, az új lakótelepi negyedekben is.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább