Nőiesség

A minap elém került egy videó, amiben egy igazán csinos hölgy a nőiességről beszélt. Gondoltam, belehallgatok, kíváncsi voltam, vajon mi erről az ő véleménye.

Kifejtette, a nőiesség nem jár együtt a nővel, nekünk kell kihoznunk magunkból. Legyünk minden nap a topon, szép ruhában, tökéletes frizurával, sminkkel, s mindenekelőtt ápoltan. A videót készítő hölgy az otthoni megjelenésről egyaránt kifejtette meglátását. Elmondta, otthon is mindig legyünk egyben, még ha éppen a tűzhely mellett állunk is.

Hangsúlyozta, nem vár el kisestélyit, de azért adjuk meg a módját. Miután végighallgattam a szavait, megpillantottam egy hozzászólást.

Egy férfi írta, nem ért egyet, az ő felesége nem a ruháitól lesz gyönyörű, hanem a személyiségétől.

 

Mindent összevetve elgondolkodtam… Bizonyos mértékig egyetértek a videó készítőjével, viszont sokkal inkább azonosulni tudok a férfi hozzászólásával.

Hiszen hiába öltjük magunkra a legdivatosabb, legszebb ruháinkat, ha belül valami nincs rendben. Minden a kisugárzáson múlik. Egy egyszerű farmer-póló kombinációban is lehet igazán nő egy nő… Ha megvan a kellő dög benne, nincs szüksége tűsarkú cipőre.

S hogy már otthon sem engedheti el magát valaki, s vehet fel egy kényelmes melegítőnadrágot? Nem gondolom, hogy ettől lesz jó a párkapcsolatunk.

 

Persze, ne legyen szakadt, vagy foltos az otthonkánk, s ne egy hete mosott hajjal üljünk a kanapén. Otthon is legyünk ápoltak, de engedjük meg magunknak a laza öltözetet.

A nő akkor is ott van bennünk. Sokkal többet elárul egy nő tekintete, mint a ruhája. Ha igazán ragyogunk, nincs szükségünk extra kiegészítőkre. Persze, nem azt mondom, hogy legyünk slamposak. Ellenkezőleg! Jómagam is szeretem a csinos ruhákat, a magas sarkú cipőket. Csupán azt mondom, ha nem fakad belülről a nőiesség, a ruha mit sem segít ezen…

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább