Mi az utolsó élmény, amit magaddal hozol egy hotelből?

PR-CIKK

Az első benyomásért minden bizonnyal a recepció és a hotel/panzió személyzete a felelős. De mi az utolsó momentum, ami ugyanolyan döntő lehet a helyszín későbbi megítélésében? A büfé- avagy svédasztalos reggeli, illetve annak tálalása.

A cikk megjelent a Klikk Out 2018/11. számában.

Raktárunk november 2-án nyitja/nyitotta meg kapuit a nyilvánosság előtt. Ügyfeleink, üzleti partnereink regisztráció esetén hűségkártyát kapnak, mellyel a jövőben kedvezményre jogosultak.

„Átutazóban lévő személyek, üzletemberek gyakorta csak egy-egy éjszakára térnek be a szálláshelyül szolgáló panzióba vagy hotelba. Saját szakmai tapasztalatomból mondom, hogy három dolog létezik, amit távozás után is megjegyez a vendég, az pedig az ágy, a fürdőszoba és az étel, ez esetben a reggeli” – árulja el Peter Tóth, a dunaszerdahelyi INPORTANTE csoport kereskedelmi menedzsere.

„Csak a … ne lett volna!” (tetszőlegesen kiegészíthető) – a mondat, amelyet egyetlen szálláshely vagy egyéb vendéglátóipari egység üzemeltetője sem szeretne hallani, vagy leírva látni, ugyanis bármit is helyettesítünk be a kipontozott részre, az elterjed. Hogy egyetlen olyan momentuma se legyen vendégeink ott tartózkodásának, ami ilyen fájó szöget üt a fejébe, és ezáltal a koporsónkba, hívjuk segítségül az INPORTANTE szakembereit és egész Európában elismert gyártók általuk forgalmazott kínálatát a szobák, fürdőszobák berendezésétől az étterem felszereléséig bezárólag.

„Hogy miért olyan fontos a reggeli? A fürdésen és az alváson kívül lényegében egyetlen órát töltünk a hotelban, és azt reggel az étteremben. Még a legegyszerűbb, leghagyományosabb reggeli (friss kenyér, felvágott, sajt, dzsúsz, müzli, stb.) svédasztalos tálalásánál is azonnal kitűnik, ha túl olcsó. Azt kell elérni, hogy ne csak az első, de az utolsó reggeliző is élménnyel távozzék” – folytatja Peter Tóth.

 

APS – WMF – SAMBONET

Egy európai, német-olasz triumvirátus, amely uralja a nyugati szállodák éttermi felszolgáló és praktikus eszközeinek kínálatát, kategóriától függően. A gasztronómiai trendek legújabb hullámai megkívánják, hogy egy-egy szálloda étterme, vagy különálló vendéglő, akár egy bisztró letisztult dizájnnal, egyszersmind praktikus eszközökkel könnyítse meg vendégei, de egyúttal személyzete dolgát.

Az INPORANTE által forgalmazott termékek a reggelizésnél is a kifogástalan élmény alkotóelemei. A fent említett gyártók a felszolgáló tálcától a büféállványokon, ital- és müzliadagolókon keresztül a chafingekig, fűtő- vagy hűtőelemekig bezárólag olyan eszközöket kínálnak, amelyek megjelenésükkel és vendégbarát felhasználhatóságukkal is minden kétséget kizáróan hozzájárulnak a legapróbb részletekig terjedő pozitív végső benyomáshoz.

„Éreznie kell a vendégnek, hogy reggelizésnél sem hagyjuk magára, viszont nem is tolakodunk. Az ember ilyenkor gondolja végig napja további részét, nekünk pedig az a dolgunk, hogy ne kelljen mérlegelnie, egyáltalán van-e kedve reggelizni, hanem a kényelmét szolgáljuk látványban és praktikusságban is” – emlékeztetett az INPORTANTE menedzsere.

 

Nem feltétlen van szükség arra, hogy egy vagyont beleöljünk, mindössze arra, hogy a ráfordításainkat hatékonyabban használjuk fel. Ehhez pedig a területen jártas szakemberekre van szükség.

„Gyakorta hallhatjuk, hogy először az étlapnak kell elkészülni, illetve a témát kell kiválasztani a berendezéshez, onnantól pedig egy hozzáértő a legapróbb részletekig ki tudja válogatni azokat a felszolgáló és praktikus eszközöket, berendezési tárgyakat, amelyek nem a raktárban fognak állni, hanem a vendégek előtt dolgozzák le a rájuk fordított összeget” – szögezi le Peter Tóth.

Biztos lehet benne, hogy az APS, a WMF és a SAMBONET kínálata, valamint az INPORTANTE személyzete partnere lesz ebben!

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább