Szigi-szemmel

Humor

– prominens bejelentést tett a héten Zoltán, mindenki Motyója, aki 4 év múlva indulni akar a helyhatósági választásokon a polgármesteri címért. Kedves Zoltán, előre szólok, hogy ez nem szögletzászló meg tangólabda. 🙂


Melegrekord

– e héten megdőlt a melegrekord Magyarországon, ugyanis 27,1 fokot mutatott Kübekházán a hőmérő higanyszála. Nem is értem, miért nem Felcsúton történt ez meg?!


Filmvilág

– Nagypál Orsi első nagyjátékfilmje, a Nyitva c. film egy szerelmespárról szól, akik egy fedél alatt élnek, szeretik egymást, de az igazság az, hogy az esti, intimitást nélkülöző összebújásaik és puszilkodásaik kevéssé nyújtanak kielégítést.

Orsi, nem tudom, kasszasiker lesz-e a film, de Dunaszerdahely és környéke egy brazil telenovella hosszúságú sorozatot biztosíthatna!


Real

– kapott egy sima ötöst a Real Madrid az utolsó El Clasicón, ráadásul Messi nélkül, aki törött kézzel, csak a lelátóról nézte a meccset. Ronaldo Torinóból kívánt őszinte részvétet…


Demokrácia

– a magyar demokratikus átalakulás nemzetközi és történeti összehasonlításban is páratlan politikai, szociológiai sajátosság. Olvashatjuk Bozóki Tamás András magyar politológus, szociológus, egyetemi tanár, a politikatudomány kandidátusától.

Hofi Géza erre már réges-régen reagált, mikor azt mondta: Magyarország a világ egyik leggazdagabb országa, hiszen évtizedek óta lopnak, és még mindig van mit.


Gasztronómia

– többedmagammal elkezdtünk angolt tanulni, ugyanis a fészbukvideókban közölt fűszerek angolul jelennek meg. Mondjuk a halottak napja is néhány helyen Halloween.


Szex

– a nap bulvárhíre Skóciából érkezett, de ennél zavarba ejtőbb már a héten sem lesz!

Eszméletlenül találták meg a rendőrök azt a 22 éves edinburgh-i férfit, akinek valószínűleg a saját kutyája harapta le a péniszét, miután mogyoróvajjal kente be. Jeges meglepődve csak annyit mondott: méghogy csak kundolízac létezik, more?!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább