A SzerdaHelyzet nyilatkozik a DAC–Sepsi (2:3) mérkőzésről

A SzerdaHelyzet összeszokott párosa közül Poór Tibor az újonnan nyílt akadémiáról, Szigeti Attila pedig a mai mérkőzésről nyilatkozik.

Poór Tibor: Nekem ez a nap ünnep volt, és látva az akadémiát, és a már majdnem kész stadiont, tényleg nem tudták a jó kedvemet elrontani még a sajtótájékoztatón elhangzott kérdések sem. Okay. Hülye válasz nincs, csak hülye kérdés… és egy parasztosan hülye kérdés bizony volt… Amikor a szerencsétlen, azt hiszem, a Markíza újságírója próbált párhuzamot vonni az akadémia alkotása, létrehozása és Šatka esete között, Isten bizony kezdtem érezni, hogy néhány újságíró mindenáron meg akarja a közösségünket sérteni. Kilihegtem, mert Világi, ahogy írtam, ezen a sajtótájékoztatón három gólt rúgott a DAC ACADEMY:SK PRESS meccsen… Hogy mekkora lehet az irigység a szlovák újságírokban és a… ááá hagyjuk… Mi ünnepeljünk. Gyönyörű az Akadémia!
Szigeti Attila: Egy csodálatos napot tudhatunk magunk mögött. Délelőtt átadták, véleményem szerint, Európa egyik legszebb akadémiáját. Este pedig vendégül láttuk magyar testvéreinket a Sepsiszentgyörgy csapatát. A csapatok teljesítményét felülmúlta a két szurkolótábor.

 

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább