Szigi-szemmel: vissza a jövőbe

Bicikli

– a Csallóközben lassan, de biztosan épülnek a kerékpárutak. Nagyudvarnok és Dunatőkés között is megvalósult egy ilyen beruházás, potom 328 ezer euróért!!! Úgy néz ki, vissza a jövőbe?!


Sporthírek

  • Kevés a lóvé Felcsúton: Puskás Akadémia–Kisvárda 0:4
  • Eladó az Újpest FC, Orbán fő bizalmasa venné meg! – háá, ki más?
  • A „városi” Hemingway eladta a Honvédot egyes információk szerint 18 milliárdért – ettől te még paraszt maradsz.
  • A pár hete elküldött Ivan Galád neve szerepelt a legutóbbi mérkőzés jegyzőkönyvében Nyitrán – komplett hülyék vagytok ott a Zobor alatt?

 


Brexit

– évtizedek óta példa nélküli, hogy döntetlen eredménnyel végződött szerda este a londoni alsóházban egy szavazás, amely arról szólt, hogy a képviselők tartsanak-e további vitákat és véleménynyilvánítási célú szavazásokat a brit EU-tagság megszűnésének feltételrendszerét rögzítő, eddig háromszor elutasított megállapodás alternatíváiról.

Európában nemcsak a magyarok a hülyék?!


Zorán

– a minap koncertet adott Dunaszerdahelyen a 77 éves Sztevanovity Zorán, amely nagyon elnyerte a közönség tetszését, háromszor tapsolták vissza.

Azt beszélik a városba, hogy „jótékonysági” volt a koncert.


Himnusz

– előre figyelmeztették a magyar képviselőket a szlovákok, hogy az új törvény be fogja tiltani a magyar himnuszt! – nyilatkozta Ondrej Dostál szlovák parlamenti képviselő. (megj.: a javaslatot 2018 novemberében nyújtották be)

Akkor most mi van Most(osok)? Taktikáztok vagy hülyék vagytok?!


Szex

– a szexuális vágy hiánya tönkre is tehet egy egyébként jól működő párkapcsolatot. Mielőtt azonban a szakítás mellett döntenénk, érdemes megvizsgálni, mi állhat a probléma hátterében.

Ha partnerünk iránt nem érzünk szexuális vágyat, tegyük fel magunknak a kérdést: „Másokhoz képesek vagyunk szexuálisan vonzódni?”

Hölgyeim, feltenni a kérdést és nem gyakorlatban megbizonyosodni!


DAC

– egy jó mérkőzésen megvertük a Zsolnát, és sokan énekelték a magyar himnuszt a stadionunkban! – referáltam Jeges barátomnak a mérkőzésről, aki csak annyit kérdezett:

megcámútátok a hidasokat eccsó?

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább