BEEP! – Már találkozott ehhez hasonló valamivel/valakivel?

A PR-cikk megjelent a Klikk Out 2019/04. számában.

Ki ne akarna sikeres lenni? (Állhatunk ehhez a kérdéshez úgy, ahogy ezt iskolásként tettük.) Az emelje fel a kezét! (Állhatunk ehhez a kérdéshez úgy, ahogy ezt az életünk során megszoktuk.) Az várakozzon otthon ölbe tett kézzel.

Minek is fejtegetnénk azt, hogy mit miképp nem lehetséges megvalósítani. Mi azt szeretnénk Önökkel megosztani, hogy mi miképpen valósítható meg. Mert a siker elérhető.

BUSINESS NETWORKING (net – work – king)


Egy kis értelmet magyarázó szójátéka egy olyan angol szónak, amely fordításban olykor nehezen nyer pontos leírást. Ez egy hálózat, üzletemberek közti kapcsolatépítés, olyan munkás tevékenység, melynek a végén ott a siker – a király.

Így leírva ez még mindig csak egy ködbe burkolódzó csupasz váz.

PONTOSAN MIRŐL IS VAN SZÓ?


Üzletemberek találkozóiról azzal a céllal, hogy megismerjék egymás üzleti tevékenységét, hogy meglássák a másik által nyújtott üzleti lehetőségeket, hogy ajánlásokra és hírnevük öregbítésére tegyenek szert, hogy megosszák a hasznos tapasztalataikat egymás közt, és hogy kereskedelmi előnyökre is szert tegyenek.

Ennyit talán bevezetésképpen.

MIBEN NYILVÁNUL MEG ÉS MIRŐL SZÓL A BEEP ELŐNYE SZÁMOMRA?


Lehetőségről új és hasznos kapcsolatokra szert tenni, utat találni  – nemcsak a régión belül – új üzleti kapcsolatokhoz, alkalom a személyes és céges fejlődéshez, összeköttetések és jó üzleti viszony ápolása egy vállalkozók által látogatott közösségben.

MIKÉPPEN ZAJLANAK EZEK A TALÁLKOZÁSOK?


Az első találkozó előtt megfelelő mennyiségű névjegykártyát érdemes magunkhoz készíteni és felkészülni egy lényegretörő egyperces szóbeli bemutatkozásra a többi résztvevő számára. Az érkezési regisztráció után egy közös reggelivel indítva megkezdődik maga a networkinges tevékenység. Ezután következik a BEEP tevékenységének rövid ismertetése, a résztvevők bemutatkozása, a klubtagság feltételeinek és a jövőbeli programoknak az ismertetése, végül teret kapnak a résztvevők a személyes beszélgetéshez.

AZ ÖSSZEJÖVETEL FÉNYPONTJA


Ez pedig nem más, mint a „hivatalos” rész utáni kötetlen kapcsolatépítés, amely lehetőséget ad az ismerkedésre azokkal a résztvevőkkel, akiknek a tevékenységi körét a bemutatkozás során összeegyeztethetőnek találtuk a saját jövőbeli üzleti terveinkkel.

Mint ahogy egy bölcs magyar mondás is tartja: A könnyű is nehéz a nem akarónak, a program ezen része kiaknázható lehetőséget csak a nem akarónak nem fog nyújtani.

ÍGY ELSŐRE EZ EGYSZERŰ IS MEG NAGYSZERŰ IS, DE! MI A HELYZET HOSSZÚTÁVON?


Messziről író ember azt ír, amit akar, ráadásul a puding próbája az evés. Így tehát a meghívott vendég az első látogatás során az elveinkről győződhet meg, tagként pedig a hosszútávon jövedelmező lehetőségek tárházáról.

HOSSZÚTÁVON AKAROK JÖVEDELMEZŐ ÉS SIKERES TEVÉKENYSÉGET FOLYTATNI


Ez a célunk közös. Ehhez elengedhetetlen egy erős és építő jellegű közösség, ami záloga a tartós fejlesztésnek és fejlődésnek.

MI AZ ELSŐ AJÁNLOTT LÉPÉS?


www.beep.world – Ezen a weboldalon lehet regisztrálni a Szlovákia különböző városaiban megrendezett találkozókra. Az eddigi tapasztalatainkból kiindulva a célszerűség érdekében 50 vendégre limitáljuk a résztvevőket, tehát az érdeklődők a mihamarábbi regisztrációval tudják biztosítani jelenlétüket.

Mindenkit szeretettel várunk, aki úgy döntött, hogy szeretne minket megtisztelni a jelenlétével. 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább