Élvezd a nyarat és nyerj egy verdát a dunaszerdahelyi Thermalparkban!

PR-cikk

Április 17-től szeptember 3-ig tart a dunaszerdahelyi termálfürdő új nyereményjátéka, amely a Thermalpark törzsvásárlói kártyájához kapcsolódik.

Somogyi Gábor, a fürdő igazgatója számolt be a részletekről: „A sikereinket szeretnénk megünnepelni együtt a látogatóinkkal, ebből kifolyólag indítottunk egy nyereményjátékot, melynek keretében arra inspiráljuk a vendégeket, hogy beregisztráljanak a törzsvásárlói programunkba.”

Ez tulajdonképpen egy törzsvásárlói kártya kiváltását jelenti, melynek feltöltésével lehetővé válik a készpénzmentes fizetés a termálfürdő területén belül mindenhol, ami évről évre a klubkártya legnagyobb előnyét jelenti, ám idén ezt sikerült a fürdőben egy további vaskos attrakcióval bővíteni: április közepétől hétről hétre egy-egy 10 belépésre feljogosító bérletet sorsolnak ki azok között, akik a fürdő területén az adott héten legalább 10 eurót elköltöttek egyetlen fizetés alkalmával.

A 20 hetes játék végén pedig a 79 eurót érő bérleten kívül további értékes nyereményekre tehet szert, aki a nyár végéig ellátogat a termálfürdőbe, és a fent közölt módon és mértékben igénybe veszi a területén lévő szolgáltatásokat.

Somogyi Gábor kifejtette, hogy a heti nyereményjátékban az adott hét költései számítanak, de a végén minden egyes tíz eurós költés majd egy sorsjegynek számít.

„A klubkártyaprogramunkat tavalyelőtt indítottuk, tavaly pedig már egész nyáron működött. Vendégeink több százezer eurós forgalmat bonyolítottak a rendszeren keresztül. Legnagyobb előnye a sorban állás lerövidülése, de adott esetben, mint például most ilyen nyereményjátékban való részvételre is feljogosít” – jegyezte meg Somogyi Gábor.

A 20 hét leforgása alatt tehát kisorsolnak összesen 20 bérletet, a játék végén pedig különböző értékes nyereményeket, mint például egy felfújható paddleboardot, egy felfújható, 2-3 személyes kajakot, úszókellékeket, de egy 3 éjszakára szóló kétszemélyes wellnesscsomagot is a Thermalpark hoteljében, a legszerencsésebb pedig elvihet egy Fiat 500X személyautót.

A heti sorsolásokra szerdánként kerül sor, az elsőre április 24-én, a többi nyeremény győzteseit pedig szeptember 4-én sorsolják ki.

A nyereményjáték további részleteiről ITT tájékozódhat.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább