A SzerdaHelyzet nyilatkozik a DAC–Slovan (1:0) mérkőzésről

Szigeti Attila: Ezen a mérkőzésen „is” kegyeibe fogadott bennünket Fortuna istennő. Viszont azt szokták mondani, jó csapatnak szerencséje (is) van. Megvertük a magukat verhetetlennek képzelő Slovant. Gratulálok a csapatnak, az edzőnek és az összes DAC-szurkolónak.
Poór Tibor: Taktikával, óvatossággal megbélyegzett első félidő után (ejnye Zsolt!) a második félidőben remek küzdést láttunk a csapatunktól. Szép volt fiúk! Fuuuh, amúgy hihetetlen, hogy egy olyan brutális fault után, mint amilyet láttunk a Slovan játékosától, nem kerül zuhany alá egy játékos. NHL-mérkőzésen a meccs után valószínűleg már a rendőrök várnának rá a stadion előtt. De ami a legfontosabb, nyertünk, megérdemelten nyertünk, tehát ennek a meccsnek nemcsak morális győztesei voltunk, hanem a sportszempontból is nyertesei . Hihetetlen, hogy egy ilyen jó csapatnak, mint amilyen a Slovan, ilyen brutálisan sportszerűtlen habitusa van!
U.I. Egy kis poénkodással, a fantasztikus Jedlička teljesítményéhez gratulálok, a kapusedzőknek is, és picit a Klikkout májusi Hónap Nőjének is, aki a héten abszolvált egy rövid edzést a nap hősével. Meglett a gyümölcse! 🙂

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább