Szigi-szemmel: merészebbek a tetovált nők?

Dunaszerdahely

– mindig is létező jelenség volt, de napjainkban mintha erősebb klikkesedés lenne tapasztalható a városunkban. Vannak: állatvédők, akik egy pézsmapatkány utolsó óráit is meg tudják könnyíteni, ECO-fényképészek, akik minden „szart” képesek lefényképezni, de említhetnénk ilyen vagy olyan pártra szavazókat, on tour-os és nem on tour-os DAC-szurkolókat, magyar vagy szlovák iskolába járó gyermekek szüleit és vannak képviselőink is…


Foci 

– végéhez közeledik a 2018/19-es Bajnokok Ligája kupasorozat, mely elődöntőjének első mérkőzésén a Barcelona–Liverpool(3:0) találkozót láthattuk. A mérkőzés egyik pikantériája lehetett volna, hogy a pályán tartózkodott Mohamed Salah, akit a laikusok tavaly még Lionel Messihez hasonlítottak.


Május 1.

– pár éve tradicionális lépésre szánták el magukat Dunaszerdahely egyik városrészén, „szeverkettőn”, amikor egy múltrendszeri hagyományt szerettek volna életben tartani és felvonultak a munka ünnepén. Rájuk természetesen nem vonatkozik egy csallóközi szállóige: Hogy fél Patas (szeverkettő) hülye!


Szabadságvesztés 

– 10 év börtönt kapott az amerikai Youtube-sztár, aki szexvideókat zsarolt ki fiatalkorú rajongóiból. Hölgyeim és uraim, a pöcsszelfie ideje lejárni látszik, jobb lesz vigyázni.


Zberné suroviny

– Donald Trump amerikai elnök pénteken a Fehér Házban fogadta Peter Pellegrini szlovák kormányfőt, dicsérte az amerikai-szlovák kapcsolatokat, a két ország NATO-n belüli partnerségét, és külön kiemelte, hogy Pozsony decemberben szerződést írt alá 14 darab F-16-os vadászgép vásárlásáról az amerikai Lockheed Martin cégtől.

A debiljei!!!


Pirulák 

–  színes pirulát lehetett lájkolni a fészbukon, kiválasztva ezzel, mit szeretnél többet az életed során. Volt ott egészség az életed végéig, gazdagság és többek között több orgazmus.

A hölgyek körében pont a harmadik nem volt népszerű. Sajnos.


A tetovált Nő

– Az utóbbi időben fénykorát éli a tetoválás, és a városi legenda szerint azok a nők, akik tekóval rendelkeznek, sokkal nyitottabbak lehetnek „szerelmi” téren.

Jeges barátom csak annyit fűzött a legendákhoz:

attú, hogy krisztust tetováltatott magára, nem biztos, hogy gyuknyi szeret more…

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább