HU-SK: Kifaggattuk Vida Mátét, Vida Kriszt és Novota Janit! (Ankét – I. rész)

Hétfőn este 20.45-től kerül sor a sokak által várt derbire, melyen Magyarország a Groupama Arénában fogadja a szlovák válogatottat, és egy győzelem hatalmas lépést jelentene számukra a továbbjutás szempontjából. Marco Rossit igazán illene meglepni ezzel a győzelemmel, hiszen ma van a szülinapja, 55. éves. Ehhez mi is gratulálunk! A másik oldalon pedig a szlovák kapitány, Pavel Hapal alatt meglehetősen rezeg a kispad, és amennyiben ma kikapnak, elképzelhető, hogy többé le se ülhet rá.

Tettünk egy kört, és megkérdeztünk néhány „szakmabelit” a mai meccsről. Következzék ankétunk első része a DAC két Vidájával, illetve Novota Janival.

KÉRDÉSEK: 

1. Hol és kivel tervezed nézni a magyar-szlovák meccset?

2. Az szlovák-horvát meccs mennyire változtatta meg a véleményedet arról, hogy milyen forgatókönyve lesz a magyar-szlováknak?

VIDA MÁTÉ

(labdarúgó)


1. A meccs megtekintése eredetileg úgy volt betervezve, hogy Kalmár Zsoltival a helyszínen nézem, csak hiányában én otthon maradok és a barátnőmmel otthonról szurkolok.

2. A szlovák-horvát meccs annyiban változtatta meg a véleményem, hogy semennyire, ugyanannyira kell komolyan venni a meccset, mert ugyanúgy egy jó csapat a szlovák, mint a vereség előtt, szerintem a horvát volt most kimagaslóan erős.


NOVOTA JANI

(kapusedző)


1. A meccset a családommal otthon nézem meg.

2. A párharc felettébb érdekes lesz, a szlovák-horvát meccs a véleményemen annyit változtatott, hogy a magyaroknak ezzel jobb lett a kiindulópontjuk, mert a szlovákoknak a három pontra kell fókuszálniuk, más választásuk nincs.


VIDA KRISZTOPHER

(labdarúgó)


1. Szerettem volna a stadionban megnézni a meccset, de 2 edzésünk lesz, így nem fogom tudni, sajnos. Így viszont lehet, hogy páran majd összejövünk a csapatból és együtt nézzük.

2. Komoly pofonba szakadtak bele a szlovákok, nem vagyok benne biztos, hogy ez számunkra jól jött. Egy szoros meccsen való horvát győzelem jobb lett volna. Úgy gondolom, hogy így most a szlovákok még motiváltabbak lesznek, nagyon fontos lenne számukra a győzelem. Viszont bízom benne, hogy még így is meg tudjuk verni őket itthon.


Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább