Visszatért a pókerélet Dunaszerdahelyre!

PR-cikk

A PR-cikk megjelent a Klikk Out 2019/09. számában.

Az idei évben egy olyan lyukat sikerült befoltoznunk, amely már nagyon rég tátongott Dunaszerdahely életében. Ez nem más, mint egy pókerklub, amely augusztustól mindenki számára elérhető városunkban. 

A Poker Arena az egyetlen pókerterem Dunaszerdahelyen, ahol legális, nyugodt és modern körülmények között lehet pókerezni, ahol nem befolyásolja a játékosokat a játékautomaták zaja. A pókerkínálatunk széles és egyre tágul, hiszen teret biztosítunk a cashgame és a verseny szerelmeseinek egyaránt.

Akik a nagyobb tétet és a cash játékot preferálják, azok a Pot Limit Omaha és a No Limit Holdem játékfajták közül válogathatnak. A cashgame további előnye, hogy a játékosok ingyenes étel- és italfogyasztásban részesülnek, emellett biztosítva van számukra a legnemesebb italok fogyasztása is.

A játékokat még színesebbé tettük a különböző bónuszok bevezetésével, mint például a POKERBONUS és a BadBeat Bonus, így aki ellátogat hozzánk, nem fog csalódottan távozni. Természetesen az olyan személyekre is gondoltunk, akik a versenyhelyzeteket, a kiélezett versenyszituációkat és a késhegyre menő csatákat kedvelik, ezért heti két alkalommal rendezünk pókerversenyt. A versenyek szerdán és szombaton kerülnek megrendezésre, ahová mindenkit nagyon sok szeretettel várunk! A megrendezésre kerülő pókereseményekről, bónuszokról Facebook-, valamint Instagram-oldalunkról értesülhettek. Kövessétek a Poker Arenát!

Pókertermünk az Aréna Pub épületében, a Fő utca 35. alatt található meg. Az autóval érkezők számára a Városháza tér (Radničné námestie) 19-et ajánljuk parkolásra, innen is meg tudják közelíteni a termet a hátsó bejárat felől.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább