Szigi-szemmel: a paráznaság ellenszere

Módi

– Hernádi Judit, Náray Erika, Szulák Andrea és Tóth Enikő főszereplésével indult a Menopauza című előadás. A darabban debütál a pár éve aktmodellnek állt Falusi Mariann, aki az egyik jelenetben miniszoknyában lép a nagyérdemű elé.

Itt már semmi sem „szent” gyerekek?!


Foci

– A 2019–2020-as idényben először lépett pályára a bajnokságban a Paris Saint-Germain mezében Neymar, aki a Strasbourg ellen tért vissza a kezdőcsapatba. A Barcelonába vágyó brazilt a szurkolók elképesztő füttykoncerttel köszöntötték.

A mérkőzés pikantériájához tartozik, hogy Neymar 92. percben lőtt csodagóljával nyert a PSG.

Most akkor ki a hülye gyerekek???


Tudtad?

– Csillagászati és asztrológiai értelemben a teliholdnak mindenképpen nagyon fontos a szerepe, hogy ez most szeptemberre és péntek 13-ra esett, csak még érdekesebbé teszi a bolygóállást. Városunkban is történtek „furcsa” események napjainkban. A Keleti lakótelep hajléktalanjai nagyságrendben több csucsót ittak meg a Jednota üzlet előtt. Kevesebb a kutyasz@r a füves területeken (fűnyírás után).

Csodálatos szemafor van készülőben a főutcán.

Állítólag ez a holdállás az elkövetkező 100 évben nem esedékes.


Politika 

– Nagy várakozás előzte meg a magyar–szlovák Eb-selejtező mérkőzést, amelyet Andrej Danko nagy vendégszeretetben szurkolt végig a Groupama Aréna VIP páholyában. A szlovák házelnök nem csak szurkolt, de egy arany fokost is ajándékozott vendéglátójának.

Csak nem azzal lesznek fejbe verve a magyarok…?


Életmód

– Beleszeretett néhány spanyol nyugdíjas egy 50 éve lakatlan galíciai falucskába. Összedobták a pénzt és megvásárolták, hogy maguk mögött hagyva a nyüzsgő, városi életet, együtt öregedhessenek meg békében és jó társaságban.

Kedves szépkorúak, de ugye nem lesz az erdőben orgia szervezve?


Függőség 

– Hetven liternyi szentelt vizet permeteztetett szét egy repülőgépről az iszákosság és a paráznaság elleni küzdelem jegyében Szavva, Tver és Kasinszk metropolitája. Az alkoholizmus elleni küzdelem napját először 1913-ban tartották meg orosz földön az ortodox egyház kezdeményezésére.

Vajon hány litert kellene Dunaszerdahely fölé szétpermetezni a titkos légyottok ellen?


Nedvhiány 

– Olyannyira tabutémának számít a nők körében a hüvelyszárazság, hogy a többség még azzal sincs tisztában, hogy van megoldás a problémára! Jeges csak valami lubrikacsní gélt emlegetett két kisfröccs között.

 

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább