Interjú: A milliószor megújuló szerdahelyi rapper új videója!

Nem is olyan rég látta meg a napvilágot Dreekoék karácsonyi klipje, de alig telt el pár hónap és emberünk egy még ütősebb dallal és videóval jött elő, amiben solo rapperként rímel a szerelemről és szakításról. Mindezt egy idilli környezetben, mexikói sminkben és kalapban.

Fotó: Dreeko

A klip:

A videó elején felvillanó Dreeko-logó után várjuk a poénos rímeket, a gengszteres öltözékben nyomott funky táncokat. A szöveg és a zene szokásához híven fülbemászó, viszont a Milliószor c. dal nagyban eltér az eddigiektől. Komoly hangvételű szerelmes elmélkedés, és nem szokványos a környezet, égő gyertyák, szétszórt virágok. A szövegben vágyakozás, halál és démonok. Ez az új videó, ami apropóján Bertók Alant, alias Dreekót kérdeztem.

A Milliószor c. dal videója szinte filmszerű, egy elég színvonalas kivitelezést kapott. Hol forgattátok és kinek a közreműködésével?

A videoklipet Mr. Jakubovics (Jakubovics Gergő László) cinematográfus készítette, akivel nagyon szórakoztatóan és gördülékenyen forgott le az egész. A felvételek Budapesten készültek a Terem22 nevű stúdióban. Kicsit izgultam, mivel teljesen új emberekkel dolgoztam együtt, és a dal műfaját tekintve is eléggé kimozdultam a komfortzónámból, de szerencsére nagyon szuper kis csapatot hozott össze a sors, akikkel gyorsan össze is barátkoztunk. A mexikói halottak napi sminket ( amiben sokan rám sem ismertek) Vigh Zsanett sminkes készítette. A videóban szereplő lány Dudás Patrícia (Tia), táncos, modell és többszörös szépségkirálynő, aki alakításával még különlegesebbé és egyedibbé varázsolta a klipet.

Az eddigi klipekhez képest nincs gengszterkedés, nincs más rapper, csak te. Miért ez a nagy változás?

Sok dalom van szólóban megírva, és most szeretném őket befejezni. Például a Milliószor refrénjét kb. 10 évvel ezelőtt írtam meg. Olyan érzés, mintha elzártam volna ezeket a dalokat egy régi fadobozban, amit most sok év után kinyitottam. Szeretnék egy kis időt tölteni a saját kis rejtett univerzumomban is. Remélem, a rajongóimnak tetszeni fog ez az én általam teremtett világ és feltöltődnek kicsit benne.

Azt persze ne higgyétek, hogy teljesen megjavultam. Mocskosabb rímeket nyomatok, mint Dolemite.

Továbbra is gurulunk az utcán a spanokkal és visszük a stílt, ugyanis tartogatunk a tarsolyunkban jó pár őrült sort a számotokra, amit majd hamarosan meg is hallhattok. Üdvözlöm a tesókat Csiri, Deekay, Ali, Duncso, Dope, 307music. Nyomatinel eccsó!

Nemrég jelent meg Fluor Tomival a karácsonyi klip, és máris itt az új. Sosem állsz le. Mi hajt téged, mi az, ami inspirál?

A katona azért született, hogy harcoljon, az orvos azért, hogy gyógyítson, a Dreeko meg azért, hogy nyomassa. Ennyire egyszerű. Nagyon sok energiát kaptam attól is, hogy Fluor Tomival és Ecküvel dolgozhattam együtt. Ez számomra hatalmas megtiszteltetés. A legnagyobb elismerés, amit kaphattam, hogy a karácsonyi dalban szereplő 7 előadó teljes bizalmát élvezhettem és én lehettem a projekt producere.

Mi lesz a következő dal vagy videó?

Hamarosan hallhattok tőlem egy dalt. A címe még legyen meglepetés, de annyit elárulok, hogy a csaj, akiről szól, a legőrültebb nőszemély az egész világon és most, 2020 februárjában hódítja meg a mozivásznat másodszor.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább