A világszínvonalú gokartpálya széles választékkal már kinyitott Dióspatonynál

PR-CIKK

Világszínvonalú pályaosztályok

Ha szerelmese vagy a gyors motoroknak és ha szeretnéd kipróbálni a világszínvonalú pályát a saját bőrödön, ne mérlegelj, gyere a motoros központba a SLOVAKIA RINGre! Május elejétől a központ végre kinyitott a széleskörű nyilvánosságnak.  Rendelkezésükre áll a 13 lóerős SODI SR5, gokart gyermekek részére 7 éves kortól, akár kétüléses gokart is. Majdnem 1200 m hosszú versenypálya tökéletesen sima aszfalttal, rendelkezik CIK-FIA nemzeti és világbajnoki rendezvényekhez szükséges szervezési engedéllyel.

A különleges pályán a vezetés az óramutató járásával ellentétes irányban folyik, van 14 kanyar és 5 fajta változat. Ezenfelül a pálya rendelkezik  mesterséges megvilágosítással éjjeli vezetés esetére, valamint a legmodernebb időméréssel és szignalizációs rendszerrel.

Vezetés gokarttal

A vezetés 10-15 perces intervallumokban  történik, egy vezetés ára 15 €. Egyéni vezetésre szolgáló jegyet a helyszínen is megvásárolható. Utalványokat vagy többszörös vezetésre feljogosító jegyet 13 személyig előnyös áron az interneten elővételben is meg lehet vásárolni.  Javasoljuk a 0908 099 905-ös telefonszámon történő előfoglalást.

Ha szeretnének vezetni vagy letesztelni a saját gokartjukat vagy kismotorjukat  (400 cm3-ig), ezt megtehetik az arra kijelölt napokon. Az internetes naptárban a www.slovakiaring.sk oldalon megtekinthetők a kijelölt időpontok az egyéni vezetésre a nyilvános tesztelési napokon.

Összekötő aktivitás és lehetőségek

A központ része a kétszintes épület bárral, terasz szép kilátással, öltözők, iskolázásra alkalmas helyiségekkel. Mindez alkalmas cégrendezvények megszervezésére is.

A bárhelyiség rendelkezik  belső és külső  ülőhelyekkel, rendelkezésre áll sör, alkoholmentes italok, és  gyorsan elkészíthető ételek is.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább