Már működik a szálloda, kedden nyit a fürdő Dunaszerdahelyen

A cikk egy részlete a Dunaszerdahelyi.sk-val folytatott együttműködésünk révén kerül közlésre.

Örvendetes hírt tudhattunk meg a Thermalpark csütörtöki sajtótájékoztatóján, melyet városunk polgármestere, Hájos Zoltán, valamint a fürdő igazgatója, Somogyi Gábor tartottak. A márciusban bevezetett korlátozások után, a strandfürdő azt tervezi, június 9-én, kedden ismét megnyitja kapuit a nagyközönség előtt.

Somogyi Gábor, a Thermalpark igazgatója elmondta, hogy az előző, nagyon sikeres sorozatot igazi rekordévvel folytatták tavaly, mindegyik üzletág meghozta a maga rekordját. A márciusi korlátozás egy 16 hónapos sikersorozatot szakított meg.

A rövid, adatokkal illusztrált összegzést követően azzal a jó hírrel folytatta a fürdő igazgatója, hogy fokozatosan megnyithatja kapuit a Thermalpark. Szavai szerint az újraindulás három fokozatban valósul meg. Az első lépést már szerdán megtették, ekkor nyílt meg a kemping. Második lépésként, péntektől a szálloda is fogadja a vendégeket. A város és a környék számára talán legfontosabb hírként pedig közölte, hogy terveik szerint jövő hét keddtől, június 9-től újra nyithat a strandfürdő.

A teljes cikk elolvasható a Dunaszerdahelyi.skn.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább