FiFi shop – Mondd el lufival!

PR-cikk

A dunaszerdahelyi FiFi Shop közel négy és fél éve látja el a környék szülinaposait, házasodóit, babaváróit lufival és a családi ünnepeket, alkalmakat még csodálatosabbá varázsoló kellékeivel, díszítéseivel. Vállalkozásukról beszélgettünk annak vezetőjével, Tomasek Ildikóval.

Mondd el lufival! – olvashatjuk a az üzlet ablakain. De mégis mit?

Aki már ajándékozott lufit valamilyen alkalomra, az tudja, mit jelent. Mindegy, hogy gyerekről vagy felnőttről, születésnapról, névnapról, esküvőről, lány- vagy legénybúcsúról, kisbaba születéséről van szó, mindegyik csodás alkalomra rendelkezünk egy-egy sokat mondó lufival, mely kimondott szavak nélkül is egy üzenetet, pompát kölcsönöz a különleges eseménynek.

A család apraja-nagyja imádja ezeket a repülő csodákat, nekünk pedig egy álmunk vált valóra, amikor ebbe belefoghattunk.

Igen, ezt jómagam is megerősíthetem. Mióta foglalkoztok a lufikkal és más partikellékekkel, dekorációkkal?

2015 októberében kezdődött minden egy 26 négyzetméteres üzlethelyiségben a Kukučín utcában. Az még csak egy ajándéküzlet volt, nem is sejtettük, hogy hamarosan az ajándékokat felváltják a lufik, a partikellékek és a vicces ajándékok. Napjainkban sokan feladják az álmaikat , mert úgy gondolják, hogy abból nem tudnak megélni. Mi nem adtuk fel, kitartottunk és sikerült. Fokozatosan kinőttük azt a kis helyiséget, tavaly októberben pedig úgy döntöttünk, költözünk. Egyszer csak ebben a gyönyörű, hatalmas üzlethelyiségben (Kulacs utca 14/7) találtuk magunkat.

Azt gondolná az ember, hogy a lufi azért mégiscsak lufi. Győzz meg, miért gondolom rosszul!

Mert talán nem is gondolsz bele, hogy ebben is vannak jókora minőségi eltérések. Szóval mindenekelőtt az számít, hogy a lufi jó minőségű alapanyagból készüljön, a mieink pedig 100%-ban latexből készülnek, ami ráadásul környezetbarátabb is, a természetben lebomlik.

Persze nem támogatjuk ennek ellenére sem a lufik szabadon engedését, de sajnos ez néha akaratlanul is megtörténik. Számunkra is eltartott egy ideig, míg ezen a téren megtaláltuk megfelelő partnert, beszállítót, aki a legjobb tudásával segítette a mi fejlődésünket is és ez a mai napig így van. Mi magunk is folyamatosan tanulunk, mivel a dekorációk, azon belül is a lufidíszítések területe is folyamatosan fejlődik, de csapatunkkal mindig igyekszünk jó hangulatot és családias légkört biztosítani.

Nem elhanyagolandó az az érv sem, hogy ár-minőség viszonylatban hozzánk hasonlót legfeljebb csak Győrben vagy Pozsonyban találsz. Mivel azonban mi itt vagyunk neked, nem kell olyan messzire menned! Hamarosan pedig elindítjuk futárszolgálatunkat, ami azt jelenti, hogy ha úgy kívánod, ki is szállítjuk a lufit, vagy meglepjük szeretteidet egy luficsokorral ott, ahol épp tartózkodnak! Mondhatnánk, házhoz repül a csoda!

Ez jól hangzik! Egyébként hadd kérdezzem már meg, miért is jobb a lufit héliummal tölteni?

Erre a legegyszerűbb válasz az, hogy a pusztán levegővel töltött lufi nem repül, ugyanis nincs miért, a lufi mint anyag súlya lehúzza. A hélium viszont könnyebb, mint a levegő, ezért mindig fölfelé igyekszik, és ha elegendő fér belőle a lufiba, megemeli azt is. A hélium viszont művileg nem előállítható, a földi készletek pedig végesek, így folyamatosan emelkedik az ára. Képzéseken azt is megtanuljuk, melyik lufiba nem érdemes héliumot engedni, mivel nem fog repülni, ugyanakkor a téren is fejlesztjük magunkat, hogyan hozhatunk létre levegővel kialakított lufis dizájnokat, díszítéseket. Ennek pedig a vevőink mellett azok a virágüzletek és dekoratőrök is örvendenek, akikkel együttműködünk. Így ugyanis elengedhetjük a kreatív fantáziánkat és gyönyörű dekorációt tudunk létrehozni változatlan áron.

Zárszóként üzenj valamit, kérlek, leendő és visszatérő vásárlóitoknak!

Hálásak vagyunk mindannyiuknak, ha felkeresnek vagy visszajönnek hozzánk, mert megerősítik bennünk azt a tudatot, hogy amit csinálunk, annak van értelme. Reméljük, sikerült felkelteni az érdeklődést a lufik iránt azok körében is, akik eddig talán ódzkodtak tőle – ha pedig betérnek hozzánk, maguk is meg fognak lepődni, mennyi mindent tudunk még kínálni ahhoz, hogy szebbé varázsolják személyes ünnepeiket. Legyen szó tehát bármilyen alkalomról: Mondd el lufival!

Elérhetőségek:

Cím: Kulacs utca 14/7, Dunaszerdahely

Tel.: 0950 439 962

Online: facebook.com/fifigiftshop/

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább