Üzenet Neked…

Igen, Neked. Bár még egészen pontosan nem tudom, ki is vagy te, de ha a sors is úgy akarja, akkor előbb vagy utóbb, de találkozni fogunk. Addig is, egy kis útmutató hozzám…

Vidám, jó kedélyű emberke vagyok, ugyanakkor makacs és végtelenül önfejű. Ha valamit egyszer a fejembe veszek, abból nem igen engedek. Úgy hiszem, a tulajdonságok osztogatásánál a humorérzékből is jutott számomra egy adag, ami mellé irónia és szarkazmus is került. Olykor fárasztó és dilis vagyok, cserébe viszont nem hisztizem, becsszó! Nem szeretek függeni senkitől, és azt sem szeretem, ha tőlem függenek. Nem tűröm, ha parancsolni akarnak nekem, a jó hír viszont, hogy én sem mondom meg, mit csinálj.

Kérlek, engedd, hogy szabad legyek melletted, viszonzásul én sem kötlek pórázra téged. Ne kérd számon a napomat pontról pontra, inkább bízz bennem és hagyd, hogy magamtól mondjam el, amit meg szeretnék osztani veled.

Soha ne verj át! Komolyan, soha! Jah, csak, hogy tisztázzuk, a „csupán nem mondtam el mindent” történet is hazugságnak minősül. Mindig minden körülmények közt légy velem őszinte, abból lehet a legkisebb baj. Nekem sem lesznek titkaim, ígérem.

Ne akarj elválasztani a családomtól és a barátaimtól, úgysem fogsz tudni kisajátítani. Inkább ápold te is a kapcsolataidat. Nem lesz mindig jókedvem, sőt, lehet, hogy olykor dühöngeni fogok. Olyankor csak hagyj békén, ne mondogasd, hogy nyugodjak meg.

Ha látod, hogy valami bánt, éreztesd velem, hogy számíthatok rád. Ha pedig neked fáj valami, engedd, hogy ott legyek melletted. Nem kell hatalmas életigazságokat puffogtatnod, amikor nehéz helyzetbe kerülök, inkább csak hallgass meg és közben fogd a kezem. Egy hosszú, fárasztó nap után ölelj magadhoz, kérlek. S ha szükséged van rá, ne légy rest elfogadni az én ölelésemet.

Oszd meg velem az örömöd, hogy veled együtt örülhessek. Ne feledkezz meg a bánatodról sem, engedd, hogy a támaszod legyek.

Türelmes és megértő vagyok, de szépen kérlek, ne használd ki ezeket. Messze nem vagyok tökéletes, mégis arra kérlek, ahogy vagyok, úgy szeress. Képes és hajlandó vagyok változni, de ha más embert akarsz faragni belőlem, inkább bele se kezdj. Cserébe én is elfogadlak olyannak, amilyen vagy. Szeretni foglak akkor is, amikor a focimeccset bámulod majd nap mint nap. A sörösüveg sem riaszt majd meg, csak ne felejtsd el, hol a szemetes… 🙂

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább