MissQ 2020 – Július Hónap Nője: Csiba Rebeka

Hónapok óta vártuk a pillanatot, mikor végre szabadabban mozoghatunk. Júliusi szépségünk egy igazi egzotikus lány, hosszú barna hajjal, gyönyörű mandula szemmel. Szebbet sem találhattunk volna, aki megnyitja a nyári szezont és körbevezet minket a Thermalpark legújabb helyszínein, mindezt a MissQ ruhaüzlet trendi fürdőruha kollekciójában. Köszönjük és boldog szülinapot Csiba Rebekának, a Klikkout magazin júliusi Hónap Nőjének!

A beszélgetés megjelent a Klikk Out 2020/7. számában.
Riporter: Kurucz Klaudia
Fotók: Szabó Péter Pál

Szia. Kérlek mesélj magadról a Klikkout magazin olvasóinak.

Sziasztok, Csiba Rebekának hívnak, Dunaszerdahelyről származom, 18 éves vagyok. Szeretem a sportot, a csajos dolgokat, ruhákat, főleg a cipőket és imádok a barátaimmal lenni a szabadidőmben.

Áruld el nekünk, mivel foglalkozol.

Jelenleg még diák vagyok a Dunaszerdahelyi Magángimnáziumban, és még kemény egy év vár rám az érettségiig.

Egyike voltál azon lányoknak, akik stábunknál jelentkeztek, végül te lettél a kiválasztott. Miért jelentkeztél?

Még nem volt alkalmam kipróbálni, milyen is lehet egy fotózás, ezért is jelentkeztem.

Meg persze folyamatosan követtem az elmúlt hónapok lányait is és nagyon tetszettek a szebbnél szebb helyek és programok, amiket a lányok bemutattak.

Hogyan fogadtad, hogy te leszel július legszebb lánya?

Nagyon örültem neki, mikor megtudtam, hogy én lettem a kiválasztott, egyrészt azért, mivel jelentősége van számomra ennek a hónapnak, ugyanis a születésnapom is ekkor van, másrészt pedig természetesen a nyár miatt, hiszen ez a kedvenc évszakom és ezt „képviselhetem” .

Mint ahogy azt említetted, júliusban lesz a szülinapod. Hogyan fogod ünnepelni?

Igen, ebben a hónapban töltöm be a 19. életévemet, a barátaimmal és a családommal fogok ünnepelni, de nem szeretnék nagy felhajtást körülötte idén, csak egy kis összeülős partira gondoltam.

Ha választhatnál, inkább a behavazott téli táj vagy pedig a nyári naplemente mellett döntenél a barátokkal?

Számomra egyértelmű, hogy a nyári naplementét választanám a barátokkal, hiszen ahogy már említettem, a nyár a kedvencem, imádom a napsütést. Pozitív érzésekkel tölt el, ha jó idő van, olyankor a kedvem is jobb.  🙂  Szeretem azért a telet is, mert az a bekuckózás időszaka, és persze a sok buli után pihenésre is szükség van, de nem szeretem benne a szürkeséget és a lehangoltságot.

Hogy érezted magad magad a fotózáson?

Nagyon jól éreztem magam, élveztem a fotózás minden egyes pillanatát. Szerintem jó hangulatban telt, mivel szuper emberekkel voltam körülvéve.

Még mindig tartanak a korlátozások a koronavírus miatt. Mennyiben befolyásolta az elmúlt hónapjaidat a járvány?

Nagyban befolyásolta, gondolok itt a sulira, ami online folyt, és persze nem mindig zökkenőmentesen, hiszen sokkal nehezebb volt így felkészülni az „órákra”, és persze a feladatok megoldása sem volt néha egyszerű. De azért olyan szerencsés tuti nem leszek, hogy majd az érettségim is elmarad. 🙂 Nyilván ebben a formában is voltak pozitív dolgok, hiszen nem kellett olyan korán felkelni, mintha rendes suli lenne, ugyanis nagyon szeretek sokáig aludni.

Miért ajánlanád a többi lánynak, hogy bátran jelentkezzenek a stábunknál?

Azért ajánlanám, mert ez egy egyszeri alkalom, felejthetetlen élmény mindenki számára, a forgatás egyben szórakozás is. Azok számára is nagyon jó, akik még nem vettek részt ilyen fotózáson, ahogy én is, mert kipróbálhatják magukat.

Július 17-én a megszokott Midsummer Partyval kezdünk és te már láthattad az új helyszínt is. Invitáld meg olvasóinkat, hogy minél többen legyünk.

A Midsummer Party nagyon sok meglepetéssel várja idén is a bulizni vágyó emberkéket, hangulatos, szép helyszínnel és sok fellépővel… hiszen, ha jók az előadók, akkor már a buli sem lehet rossz. Ja, és persze arról se feledkezzünk el, hogy ez lesz a nyár első rendes bulija a korlátozások után, tehát, aki bulizni vágyik egy jó nagyot, az mindenképp jöjjön el, hiszen egy fergeteges élménnyel és emlékekkel fog gazdagodni…meg persze egy nagyon jó bulival! ????

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább