Az ostobaságból nincs kiút

A cikk megjelent a Klikk Out 2020/09. számában.

Az írás nyomokban összeesküvés-elméletet és iróniát tartalmazhat.

Amerikától Oroszországon át Kínáig az egész világ nagyon sok mindenben nem tud egyetérteni, de abban igen, hogy ezzel a kitalált nyavalyával szívatni kell az emberiséget. A világbéke megérkezett, de legalábbis karnyújtásnyira van!

Hiszen ebben az egy dologban, hogy szívassanak mindenkit, sikerült dűlőre jutni. Erre lehet építkezni:

beléjük kell oltani a gyilkos mesterséges intelligenciát, hogy legyenek 80%-kal kevesebben, el kell venni a munkájukat, hogy éljenek nyomorban és egyenek földet. Meg’ a terv! MEGATERV!

Húzd meg, ereszd meg meccset kell folytatni az emberrel, mert azért nem teljesen hülye mindenki. Nem fogják elhinni, hogy tényleg tesztelünk, tényleg vannak betegek, időről időre be kell avatni valakinek a valakijét. A katonáinkat meg kell fizetni, őket hagyjuk életben. A „koronavírusosokat”.

Lesz néhány lázadó, aki nem veszi fel a maszkot, vagy nem oltatja be magát, na, náluk más stratégia kell, nekik el kell venni a munkájukat. Náluk működni fog, ha bezárunk mindent. Nem marad más nekik, minthogy bekapcsolják a tévét vagy az internetet, és mehet a masszírozás. Aztán úgyse lesz még arra se pénzük, és végül ők is eladják majd nekünk a vérüket, hogy legalább földet ehessenek.

Ha kevesebb ember lesz a Földön, akkor sok ház marad üresen, amit elosztunk egymás között, vagy ahol csinálunk kupit. De előtte még rá kell őket venni, hogy bankba tegyék a pénzüket, ne kelljen azt keresni, fiókokat húzogatni, meg párnákat gombolgatni, az csak macera.

Ha kevesebb ember lesz a Földön, nem kell annyi gyógyszert se gyártanunk, vagy autót. Nem lesz ebből akkora profit, de a bankokon keresztül úgy is megszerezzük a házaikat, lakásaikat, ha nem maradtak már eleve üresen. Ráadásul nem lesz akkora a forgalom, könnyebb lesz eljutnunk a kupiig.

Sikerült végre minden országban olyan miniszterelnököt, kormányt és elnököt szerezni, aki ebbe belemegy. Belemegy, hogy legyen végre tényleg világbéke! Az elpatkolt nagyik ékszereit beolvasztva meg majd mindegyik kap a fejére egy koronát! Haha, koronát! 🙂

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább