A SzerdaHelyzet nyilatkozik a Nagyszombat–DAC (0:2 ) mérkőzésről

Poór Tibor: Idő kérdése volt, hogy feltörjük az ötlettelen Nagyszombat védekezését. Balić szenzációs hosszú labdákat varázsolt, de amúgy is jó volt nézni a játékát. Nicolaescu, bár volt több kihagyott helyzete, megmutatta, hogy kiváló érzéke van jó pozícióban kérni a labdát. Folyamatos játéklehetőség és „beméri” a lövéseit. Ramirez. Alszok egyet arra a gól utáni ámokfutásra… – lesz mit mondanom róla. Okay, megint három fontos pont, semmi kétség nem férhet hozzá , hogy megérdemelt, de ami a meccs minőséget illeti, számolni kell azzal hogy a tavaszi idényre kell a nézőket invitálni. Kötve hiszem, hogy a liga felének ez sikerülni fog, és én óvatos lennék azzal is, hogy a stadionunkba biztosan az elképzelt tömegek mennek majd. A legjobb meghívó a jó foci. Tehát, hajrá, ebből a szempontból is.

Szigeti Attila: Az egész mérkőzést több pontatlanság jellemezte, mint amihez hozzászoktunk a csapatunk részéről, viszont az első félidő labdatartása és a kialakított kecsegtető helyzetek újra megmutatták, hogy azt tudjuk játszani, amit elterveztünk. Kimondottan örülök a Ramirez-féle megmozdulásoknak, mert már azt hittem, visszazökken a régi énjéhez, amikor az egész DAC-tábor az eladásáért könyörgött. A gól és az assziszt megmutatta, hogy még tart a gólérzékenysége. Nicolaescu pedig a becserélése után egy sima hetriket rúghatott volna. De szép is lett volna egy 0:5-el hazajönni Nagyszombatból, ám de ne legyünk telhetetlenek.
U.I.: Pačinda Dunaszerdahelyen sem lettél király (pedig nagyon szerettél volna az lenni), de ahogy nézem, Nagyszombatban sem leszel. Szóljatok Rudi Pavlíknak talán elintézi Gödörkarcsát!

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább