Szigi-szemmel: Facebook-karácsony(ok)

Nem tudom pontosan, mikor született meg számomra a Facebook, de hozzávetőlegesen 10 éve vagyok ezen a közösségi portálon. Ezidő alatt volt számomra meglepő, felháborító és vállalhatatlan egyaránt, viszont rengeteg ember jellemében kellemesen csalódtam. Bármilyen arcunkat is mutatjuk meg egy közösségi portálon, néha elfeledkezünk, és kijön az igazi énünk. 

…de, hogy mi a jó és mi a rossz, azt sokan sokféleképpen ítélik meg, mert alapjában véve nincs két egyforma ember a világon.

A közösség portálok lényege a kapcsolatfelvétel és annak ápolása egy webhelyen keresztül, ahol voltaképpen összejön az emberek szűk vagy tágabb csoportja és társalognak.

Ugye tagjai voltatok már ti is olyan társaságoknak, ahol nem egyeztek a vélemények, és nézeteltérés, komoly vita, esetleg súlyos konfliktus alakult ki? Az meg már intelligencia kérdése, ki hogyan kezeli a konfliktushelyzeteket. 

Tehát meg kell hagyni az embereknek, hogy kimondják, leírják, kiadják magukból azt, ami bennük van. Azt gondolom, a jelenlegi helyzet ezt még szükségesebbé teszi.

Jön a karácsony, az ünnepeket pedig nem éljük meg egyformán. Ha hasonlattal szeretnék élni,

valaki a sovány húst szereti a kocsonyában, valaki pedig a porcogós füle végét. 

Úgyhogy jönnek a karácsonyi posztok, sok karácsonyfa és szép idézet jelenik majd meg oldalunkon, na meg néhány hozzászólás, amit próbáljunk tartani a jóízlés keretein belül.

Nem tudom, mennyire lesz hagyományos a karácsonyi készülődés, ami számomra sok szép emléket idéz, viszont teljék a tolerancia és az emberség jegyében.

Még több Szigi-szemmel ITT elérhető

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább