A SzerdaHelyzet nyilatkozik a DAC–Győr (3:0) mérkőzésről

NYITÓKÉP: SZABÓ PÉTER PÁL
Poór Tibor: Egy rövid megjegyzés az értékelésem elején: Ramireznek a Fortuna Ligában nem biztos, hogy lehetősége lett volna a gólra, mert az első félidei értelmetlen fegyelmezetlensége bizony bőven piros lapot érdemelt. Pár perccel a sárga lapos szabálytalansága előtt bemutatott törlesztése egy barátságos meccsen bizony picit arról is beszél, hogy hiányzik a kézifék. Ramirez elég gyorsan elfelejtette, hogy nemrég egy a cserepad és a kezdőcsapat között ingazó spíler volt.
Első félidő. Mr. Handicap mai teljesítményét nem szeretném különösebben vesézni, talán már érzi Storck mester, hogy saját magát varrta be eme játékossal. Nem lesz Davis és a defenzíva egy improvizáció, tehát nehéz lesz összehozni a liga kezdetéig egy feszes védekezési mozaikot. Szorítok és nagyon kívánom, mert szeretnék egy remek tavaszt, és adja az Isten, nagy harcot a bajnoki címért, de a mai helyzet egy edzői mulasztás. Már az ominózus Müller-féle kiállításos meccsen tudatosítani kellett volna, hogy előbb vagy utóbb szétesik a védelmi kártyavár. Még a meccshez: a második félidőben végre elkezdtünk focizni…
U. I. Kiss Balázshoz szólok: a hetekben megegyeztünk, hogy tekintettel a fejére zúdult egyéb elfoglaltságai miatt, egy ideig nem ír a Klikkout hasábjan. Balázs körülbelül 12 éve kollégám, és sok remek dolgot alkottunk közösen. A könyvem, a Klikkout nyomtatott, illetve online verziója, számtalan beszélgetőest – Merre gurul(hat) a labda, az egyhónapos Habos Napok… Balázs köszi, és sok sikert!

Szigeti Attila: A felkészülési időszak eme fázisában még az időjárás sem fogadta kegyeibe a csapatunkat, és szakadó esőben került sor az ETO Győr elleni mérkőzésre. Véleményem szerint szerény képességű csapatot fogadtunk az akadémiánkon, akik próbálgatták megoldhatatlan feladat elé állítani a DAC azon játékosait, akiknek bérelt helye lesz a kispadon. Azokat részben sikerült, viszont a kezdőcsapatunk – akiket már most lehet látni, kik lesznek – simán gurított egy hármast az NB II-es Győrnek. Picit mosolyogtam, mikor a 35 éves Priskin Tomi forgatta meg a 18 éves újoncunkat, de ez egy edzőmeccs volt, bízzunk abban, hogy majd élesben más lesz. Nem számítok a bajnokság kezdetéig nagy változásokra, sem csapatösszetételben, sem taktikai felfogásban. Azt viszont tudom, a Vasastól és a Győrtől vannak erősebb csapatok, akik nagyon szeretnének bennünket legyőzni a Fortuna Ligában.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább