A SzerdaHelyzet nyilatkozik a DAC kupaellenfeléről, a Partizan Belgrádról és a Csehország–Horvátország (1:1) Eb-mérkőzésről

POÓR TIBOR: Partizan Belgrád. A szurkolók lehetséges beutazásának megtiltása valószínűleg megmentené a dunaszerdahelyi teraszok nem kis részét. Ami a Partizan csapatát illeti, minél előbb szükséges az erősített keret véglegesítése. Lehetne apróra váltani a párharc lényeges előkészületi momentumait, de itt a lényegesre tenném a fókuszt – ennél az ellenfélnél az erős keretet -, lezárni minél hamarabb.
Csehország–Horvátország (1:1) Egy döntetlenes meccs, gyakorlatilag az egyik csapat sem panaszkodhat, mert igazságos remit láttunk. A cseh csapat gyakorlatilag továbbjutott és jól nézett ki, ami az erőt illeti, szerintem jól is cseréltek. A horvátoknak picit fáradt csapat feelingje van, nagyon bíznak magukban a skótok ellen, meglátjuk, hogy jogosan-e…

SZIGETI ATTILA: Csehország–Horvátország (1:1) Az egyébként nem egy megfejthetetlen taktikát követő cseheknek ez a teljesítmény is elég volt a világbajnoki döntőt játszó horvátok ellen. …de hol van már az a horvát válogatott? Játékosaik egy kifacsart mosogatórongyhoz hasonlítottak ezzel az utolsó 20 percben mutatott játékukkal. A csehek ezzel a védelemmel és néha „parasztfutballal” nem fognak sok vizet zavarni a nagyok ellen. A mai igényes taktikákban nem elég egy meccsen rengeteg centert rúgni, kombinációk híján sematikussá válik játékuk.
Ja Partizan… Kisorsolták a DAC kupaellenfelét, és talán kicsit a szívünkhöz kaptunk. A hírhedt szurkolótáborral rendelkező Partizan Belgrád szurkolóitól kicsit félteném Dunaszerdahelyt és a stadionunk állapotát. Viszont jobb egy ilyen ellenfél ellen küzdeni, mint valamelyik szurkolók nélkül érkező távoli csapatok ellen. Na, de vajon lesz-e on tour??? Bevallom őszintén, szívesen látnék ilyen szurkolótábort és egy teltházat már a MOL Arénában.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább