MissQ Hónap Nője: Lányok, akik nemcsak a szépségükkel hódítanak

Mint ahogy azt ígértük, havonta valami újdonsággal rukkolunk majd elő. Most sem történt ez máshogy. Olyan lányokat mutatunk be nektek, akik nemcsak a bájaikkal, de az eszükkel is hódítanak.

A cikk megjelent a Klikk Out 2021 júniusi számában.
Szerző: Kurucz Klaudia
Fotók: Dobai Bálint
MUA: Magyarics Vanessa
Ruhák: MissQ Dunaszerdahely

Amit még el kell árulnunk, hogy ifjú csapatunk újabb taggal bővült és egy régitől pedig elbúcsúzott. Hadd mutassam be Dobai Bálintot, a Hónap nője régi-új fotósát, aki évekkel ezelőtt már kipróbálta magát pár alkalommal ebben a szerepben.

Sok sikert és hasznos közös munkát kívánunk neki! Üdv a csapatban!

E havi választásunk két gyönyörű lányra esett, akik mindketten a „Bodó” vezetéknevet viselik, de még csak messziről sem rokonok.

Az egyikük a Bősről származó Bodó Fanny, aki 20 éves és egyetemi hallgatóként logisztikát tanul a győri Széchenyi István Egyetemen.

Fanny elárulta, hogy amikor főiskolai választása Győrre esett, gyakran gúnyolták, hogy ott nincs „divatképzés”. Majd könnyedén leérettségizett matematikából és fizikából, és azóta is műszaki képzésen tanul. „Mert egy csinos lány lehet okos is.”

„Nagyon örültem, mikor beválogattak és alig vártam a forgatás napját. Nagyon jó volt a hangulat közben, ami köszönhető a barátságos és profi stábnak. Az egész nap szuper élmény volt, amit nagyon élveztem. Hálás vagyok, hogy engem és Noémit választottak, hiszen ezáltal nemcsak a stáb tagjaival, de egy kedves lánnyal is megismerkedhettem”

– mondta Fanny.


A másik választottunk pedig Bodó Noémi Felbárról, 26 éves és gyógyszerészként dolgozik, emellett pedig már a kisdoktorira készül.

Noémiről tudni kell, hogy nagyon szereti a szakmáját. Nagyon emberközpontú és kommunikatív lány, ott segít, ahol tud és hasznos tanácsokkal látja el azokat, akik bizalommal fordulnak hozzá. Fiatal gyógyszerészként igyekszik szívből dolgozni, kedvességével sikerül mosolyt csalnia az emberek szürke hétköznapjaiba.

„A fotózás során barátságos volt a környezet, mindenki hozzájárult ahhoz, hogy kellemes délelőttöt tölthessünk el Fannyval. Köszönjük a lehetőséget, hogy Hónap Nőjeként szerepelhettünk, ezáltal új élményekkel és ismeretségekkel gazdagodhattunk.” 

– nyilatkozta kérdésünkre Noémi.

Mindkét lány mosolygós, hatalmas, csillogó szemükből pedig áradt az életöröm. Boldogság volt rájuk nézni, és együtt dolgozni is, ahogy ezt a fotókon is láthatjátok.

A csapat már kora reggel összeállt a Studio 2020-ban, mivel tartalmas forgatás előtt álltunk. Magyarics Vanessát (sminkmestert) kértük fel, hogy varázsoljon a lányokra egy kicsit vagányabb stílusú sminket. Vidám tavaszi koncepciónk alapján neon színeket használtunk.

A ruhák választásakor nem az volt a kritérium, hogy mindennapi viseletre alkalmas outfitek álljanak össze, hanem az, hogy egy vagány páros tekintsen vissza a kamera másik végéről. 

Kövessetek minket az online felületeken is, ahol még több fotót és videót találhattok majd a forgatásról!

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább