A nagy alsónemű kérdés (Ankét)

Ha elszakad az alsóneműd, megvárod a fizetésed, hogy vehess egy jobb minőségű, márkás terméket, vagy elszaladsz a kínaiba és gyorsan pótolod a hiányt? Vajon mindenki képes a kompromisszumra, ha fehérneműről van szó? Ennek jártunk utána mai ankétunkban.

SEBESTYÉN KITTI

(emme design room)


Mennyire fontos számodra a kényelmes fehérnemű?

Ma már a kényelem számomra elsődleges szempont, főleg mióta anya vagyok és a sport is része az életemnek. Minden egyes nap rengeteg feladatból áll, így egy kényelmetlen, viselésre alkalmatlan fehérnemű csak zavaró tényező lenne. Az ideális fehérnemű szinte olyan, mint egy második bőrréteg.

Mi alapján választasz az üzletekben?

Ma már minden területen inkább a minőséget helyezem előtérbe a mennyiséggel szemben. Fiatalabb korban az ember hajlamos csak és kizárólag a divatot követni, azonban egy hosszabb nap vagy akár kirándulás alkalmával a kényelem nagyon felértékelődik. És persze a kor haladtával is teljesen más dolgok válnak fontossá, ami persze nem jelenti azt, hogy le kéne mondani a szép darabokról. A lényeg az igényeinknek megfelelő választás.

Milyen lenne számodra a tökéletes fehérnemű?

A tökéletes fehérnemű számomra kényelmes, az anyagát tekintve minőségi, viszont mégis nőies, izgalmas színekkel és megoldásokkal „megbolondítva”. A ruhakollekcióim mellett ezért tervben van egy fehérneműkből álló kollekció is, amely valóban hordható, a különféle igényeket is kiszolgáló vonzó darabokból áll majd.


FARKAS BIA

(énekesnő)


Mennyire fontos számodra a kényelmes fehérnemű?

E téren mindenki maga tudja a választ, ami neki megfelelő. Ízlések és pofonok.

Mi alapján választasz az üzletekben?

Szerintem minden nő az alapján választ, amiben magát csinosnak érzi, ez nagyon egyszerű.

Milyen lenne számodra a tökéletes fehérnemű?

A csinos fehérneműből számtalan a választék. Legyen csipkés, klasszikus, egyszerű és szexi.


NAGY TÍMEA

(mézeskalács készítő)


Mennyire fontos számodra a kényelmes fehérnemű?

A kényelmes alsónemű beszerzése ma már nem hiszem, hogy bárkinek is problémát okozhat, hiszen egész kényelmes darabokat lehet vásárolni szexi kategóriában is. Az az igazi, ha kényelmes és vonzónak is érzed magad benne. Ha nem látod benne magad vonzónak, már nem is kényelmes. Persze vannak nem kényelmes darabok is, amiben csak vonzó vagy. Az viszont hamar lekerül. 😉

Mi alapján választasz az üzletekben?

Elsődleges szempont a minőség, és hogy milyen alkalomra kell. Egyértelmű, hogy pl. sportoláshoz nem ugyanolyant veszek fel, mint randira. ????

Milyen lenne számodra a tökéletes fehérnemű?

Tökéletes alsónemű? …az, ami nincs rajtad! ????

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább