MissQ Hónap Nője: Bambi Szemek versus Szeplős Tekintet

Itt van az ősz, itt van újra…Ami számunkra nem jelent mást, mint azt, hogy picit korlátozódnak a kültéri forgatásaink. Stábunkkal és két gyönyörű lánnyal Gútára látogattunk el. Nem kell feltétlenül véget érnie a szórakozásnak, ha kicsit be is szürkül az időjárás. Nemrég fedeztük fel Gútán a Palace Billiard Clubot, ami tökéletes helyszín egy kis kikapcsolódásra minden korosztály számára, hiszen itt minden megtalálható, ami a szórakozáshoz kell.

A cikk megjelent a Klikk Out 2021/októberi számában.
Szerző: Kurucz Klaudia
Fotók: Dobai Bálint

Mint az idei évben ez megszokott, októberben is két lányt választottunk. Személyiségük teljesen eltérő, külsőleg és belsőleg is, mégis mindketten gyönyörűek, kedvesek és odavonzzák az ember tekintetét. A lányok flitteres ruháit a dunaszerdahelyi MissQ ruhaüzlet biztosította.

Hadd mutassam be a hodosi Szabó Barbarát, aki hihetetlenül ügyes, művészi tehetséggel megáldott lány. Barbi 18 éves, és sminkesnek tanul Dunaszerdahelyen.

Ha még nem láttátok Instagram-oldalát, mindenképp külön figyelmet érdemel, hiszen munkái egészen eredetiek. A jövőben is azzal szeretne foglalkozni, hogy szebbé varázsolja a hölgyeket, akik bizalommal fordulnak hozzá.


Másik választottunk Földes Viktória, a dunaszerdahelyi Magyar Tanítási Nyelvű Magángimnázium végzős diákja, szintén 18 éves és Vásárútról származik.

Ahogy a képek alapján kiderül, ugyancsak egy nem hétköznapi lányról van szó: hatalmas szemek, hamvas bőr, szeplők és dús vörös haj. Miután elvégzi a gimnáziumot, nagy valószínűséggel joghallgatóként folytatja tovább tanulmányait.

Barbi szemei egy porcelánbaba tiszta tekintetét tükrözik, Viki pedig inkább a merészebb kategóriába tartozik.

Pontosan erről szól a rovatunk, hogy mindenki a maga módján legyen érdekes, szép és Nő!

Kövessetek minket a közösségi médián, hogy még többet megtudhassatok Barbiról és Vikiről. Ha szeretnél Te is szerepelni, jelentkezz IG oldalunkon, hogy Te légy a következő Hónap nője!
KAPCSOLÓDÓ:
Viki és Barbi egész biztos meghozzák a szerencsédet!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább