Kedvenc hétvégi kikapcsolódásaink. Hodosi Kittit és Szalai Szilviát kérdeztük | Ankét

E heti ankétunkban arra voltunk kíváncsiak, hogy, ki hogyan tölti el a szabadidejét otthon, amint végre elérkezett a várva várt hétvége. Mindenki máshogy osztja be az idejét, és ez igaz persze a kissé ritkább pihenőidőre is. Íme hát a válaszok és a megannyi lehetőség, amit mi is kipróbálhatunk.

HODOSI KITTI

(óvónő, pedikűrös)


Mi az a három kedvenc elfoglaltságod a hétvégén, amit szívesen végzel?

A hétvége mindig a családé, mivel hétköznap hajtás van, munka van, ezért olyankor kevesebb idő jut rá, de hétvégenként mindig időt szánok arra is, hogy a nagyszülőkhöz is ellátogassak. Ami nagyon kikapcsol, az a sütés. Ha van időm, mindig kreálok valami új dolgot, aztán a családon tesztelem. ???? Ezek mellett szeretek olvasni, nagy kedvencem Csernus Imre, szinte az összes könyvét olvastam már, és persze a munka mellett hétvégén a párommal is szervezünk közös programokat. Ilyenkor több időnk van egymásra. ???? Na, és persze a pedikűr. Igaz, hogy nem minden hétvégén dolgozom, de azért vannak kivételek, ha valakinek mondjuk nagyon nem felel meg a hétköznap.


SZALAI SZILVIA

(titkárnő, szappankészítő)


Mi az a három kedvenc elfoglaltságod a hétvégén, amit szívesen végzel?

Amit szívesen csinálnék, az időhiány miatt mostanság sajnos háttérbe tolódik. A hétvégéket teljesen kitöltik a gyerekek és a takarítás. Szeretnék többet bicajozni, új szappanokat készíteni, vagy éppen csak olvasni. Valahogy egyfolytában rohanunk, mégsem érkezünk????. Remélem, egyszer csak utolérjük magunkat!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább