Mi, akik ott voltunk a kezdetektől: Gocoň László | Klikk Out 10

„…Ahogy a szabadban a fák éves sztriptízgyűlésüket tartják, úgy bent, a szobában, és még beljebb, a fejekben is szükség lesz egy kis vetkőzésre, hogy a színskála egy másik, illetve több árnyalatában, és a tartalmat frissítve hasítsunk megújult paripánkkal. Nem kell délibáb után nyargalni, ragadjuk meg azt, ami körülvesz. Épp itt, épp most. Ha körülnézel, észreveheted, hogy számos olyan érték van a közelben, ami elérhető, utolérhető, csak eddig máshol tapogatóztál, mert a környezeted azt sugallta, hogy épp akképp haladsz a sárgaköves úton. Talán csak egy új fésűre van szükség, ami segít kiszűrni a rengetegből az életrevalót. Erre törekszünk mi is…” – ezt olvashattátok 10 évvel ezelőtt lapunk első oldalain, és úgy érzem, ezek a sorok maradéktalanul beleilleszkednének ma is. Hadd legyünk most egy picit szentimentálisak, nosztalgiában lubickolók, urambocsá’ hangyányit önfényezők, és miután a góré, Gocoň Peti már szépen megkezdte ezt a szériát, fejtsük ki mind, hogy is kerültünk ebbe a füzetbe és mi a fenét keresünk itt!

A DINOSZAURUSZOK

Mi, akik ott voltunk a kezdetektől és legfeljebb kisebb megszakításokkal, de a mai napig adjuk bele a kakaót. Meteorzáporok kíméljenek!

GOCOŇ LÁSZLÓ

2011-ben összeültünk néhányan, hogy egy magazin elindításán, pontosabban megújításán gondolkozzunk. Ott voltunk néhányan, akik gyerekkori barátok voltunk és a Club Media nevű grafikai ügynökséget vittük együtt, de a klikkes csapatba több olyan ember is került, akik korábban nem dolgoztak együtt. Ez különösen izgalmas volt, új szempontok, vélemények és tudások jöttek össze, ami mind hozzáadódott ahhoz, ami végül a Klikk Out magazin lett. A fő irányt a bátyám, Gocoň Peti határozta meg, de mindenki beleadta a saját ötleteit, ezért (remélhetőleg) a végeredményt mindenki a magáénak érezheti.

Ami a grafikai részt illeti, az igazság az, hogy előtte sosem tördeltem, terveztem magazint. A feladat minden kihívásával és nehézségével együtt motiváló volt. Arra gondoltam, hogy az újság sok emberhez eljut majd, és ők a borítóját fogják először látni – sokszor ezen a ponton dől el, hogy valaki egyáltalán megfogja-e a lapot és belelapoz-e. Ami szintén motivált, hogy szerettünk volna valami újat, frisset mutatni a régió médiumainak megszokott vizuális világához képest. Remélem, ez sikerült is.

Korábban: 
Gocoň Péter
Poór Tibor
Szilvási Tibor

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább