Kedvenc hétvégi kikapcsolódásaink (2. rész) | Ankét

Nem akármilyen hétvégék várnak ránk az elkövetkezendő hetekben. Jócskán benne vagyunk már az adventi időszakban, amikor is kicsit mind befelé fordulunk, magunk, a családunk és szeretteink felé. Ankétunk első felében két nagyszerű hölgy válaszolt nekünk, mindkettejüknek ugyancsak nagyon fontos a hétvége, amikor is az ünnepektől függetlenül ők is főleg a családjukra koncentrálnak és a szeretteikkel vannak.

NAGY ANDREA

(mérnök, egészségügyi tanácsadó)

Mi az a három kedvenc elfoglaltságod a hétvégén, amit legszívesebben végzel?

A hétvége a legtöbb esetben a családé, ekkor látogatjuk meg a nagyszülőket is. Sokat mókázunk, játszunk együtt. Vannak olyan hétvégék, amikor képzésre megyünk, vagy az előadásokat online hallgatjuk. Ezek is óriási energiákat mozgatnak meg, feltöltenek bennünket és segítenek abban, hogy egyre sikeresebb legyen a vállalkozásunk ????

Imádjuk az adventi időszakot, a karácsonyra készülődést. Jön a közös mézeskalácskészítés, lakásdíszítés, hangolódunk az ünnepekre. Ami a lezárások miatt a legjobban hiányzik, a karácsonyi vásárok hangulata…


STRIEŽENEC ZSUZSI

(irodavezető / fotó: Ugróczky István)

Mi az a három kedvenc elfoglaltságod a hétvégén, amit legszívesebben végzel?

Igyekszem úgy rendezni a hetet, hogy hétvégén a családra és a barátokra jusson idő . Bár a covidos idők betesznek, valahol most kezdek „visszatérni a civilizációba ” a kisbabás évekből . Szeptembertől például egész jó arányban jutott időm a fáradt gőz kiengedésére néhány rég nem látott baráttal. Sőt, még NFG-s koncertekre is eljutottam. Ha a covid mizéria csillapodik, remélem, sikerül majd még nagyobb fejest ugranom a kulturális létbe.


BRUNCZVIK MÓNIKA

(könyvelő, főállású anyuka)

Mi az a három kedvenc elfoglaltságod a hétvégén, amit legszívesebben végzel?

Hétvége óriási előnye, hogy együtt tudunk lenni, ilyenkor a férjem sem dolgozik, közösen letudunk ülni az asztalhoz, jó idő esetén felkeresni a környékbeli szép helyeket, közös programokat csinálni.
Meglátogatjuk a család többi tagjait akikkel hétköznap sajnos keveset találkozunk.

Ha pedig időm még engedi akkor imádott hobbimnak a gyantával való ékszer készítésnek is hódolok.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább