Nemcsak Ti vártatok ránk, de mi is Rátok!

A Klikk Out eleinte egy ingyenes és fiatalos sajtóterméknek indult, azonban hamar több lett annál. Többek között rendezvények szervezésébe kezdett, így már nemcsak Ti várhattátok, hogy havonta megjelenjünk, de mi is, hogy eljöjjetek a rendezvényeinkre.

GOCOŇ PÉTER

lapigazgató

A lapunkon és a webportálunkon kívül még egy területen vált ismerté a Klikk Out név – éspedig a rendezvényszervezés terén. 2013 nyarára nyúlik vissza a rendezvényszervezési tevekénységünk a Klikk Out-on belül, mikor is első ízben került megszervezésre a Klikk Out Midsummer Party nyári elektronikus zenei fesztivál, amelyet Lunák Péter barátommal álmodtunk meg egy téli fürdőzés közben a dunaszerdahelyi Thermalparkban. Ez a rendezvény már tradícióvá nőtte ki magát a nyár közepén a termálfürdőben, ahol számos ismert szlovák, magyar de még angol elektronikus zenei DJ és együttes is fellépett már. Többek között a Bёlga, a Punnany Massif, az Anima Sound System, Curtis, Lotfi Begi, Dave Seaman, Chriss Ronson, Budai, Corvin Dalek, Little Loui, PLUSPlus, Toky, Wazzovski, Groove X – csak a legismertebbeket említve.

A következő rendezvény, amihez úgyszintén minden évben adtuk/adjuk a nevünket és szervezési tudásunkat, a már 10 éves tradíciónak örvendő Nemeshodosi Nagy Lakoma, amely egy meghatározó kulturális rendezvénnyé nőtte ki magát a csallóközi régióban. Nem is arra vagyok elsősorban büszke, hogy számos ismert anyaországi zenekar lépett már fel Hodosban, köztük olyan legendák is, mint az Omega, hanem arra hogy teret adtunk/adunk jobban vagy kevésbé ismert csallóközi fellépőknek is, így hozzájárulva a csallóközi kultúra és hagyományok megőrzéséhez, fejlődéséhez.

A végére, de nem utolsó sorban említeném még a Dunaszerdahelyi Habos Napok sörfesztivált, amelyet Klempa Szilárd barátommal és a Klikk Out csapatával találtunk ki és valósítottunk meg óriási sikerrel a 2016-os foci Európa-bajnokság alatt. Ez az egy hónapon át tartó fesztivál, azt hiszem, nemcsak nekem, de minden foci- és sörrajongónak egy felejthetetlen élményt nyújtott. A végére szeretném megköszönni a Klikk Out Events csapatának az odaadó munkáját, és kiemelném Mundi Józsi barátomat, aki már a kezdetektől ott volt.  Úgyszintén megköszönném Túry Nikolának és Varga Balázsnak, akik munkája nélkül nem tudtunk volna ilyen nívós és igényes rendezvényeket megvalósítani.

MUNDI JÓZSI

A magazin megszületésével és Gocoň Péterrel való együttműködésem kezdetével elkezdődött a Klikk Out brand továbbfejlesztése, amely tömérdek rendezvény megszervezését jelentette. Hogy is kezdődött? Hát a lap „újjáélesztését” illik megünnepelni, így az első rendezvény, amelyet a Klikk Out névjegye alatt indítottunk, az a lapunk szülinapi ünnepélye volt, amelyre kizárólag meghívott vendégek, partnerek voltak hivatalosak. Ezt a rendezvényt idővel bővítettük a Klikk Out Szépe választásával is, ami nagyon magas színvonalra emelte ezt a partyt, és amely versenyből egy alkalommal még a Felvidék Szépe is kikerült.

Mivel Péterrel nagyon szeretünk szórakozni, így nyár elején elmélyedtünk a strand medencéjében, hogy milyen jó lenne egy bulit szervezni a medencék körül… E gondolatból még azon a nyáron megvalósult a Klikk Out Midsummer Party, amely főképp az elektronikai zenének adott teret, számos nemzetközi élvonalbeli DJ fellépésével, ám több koncertnek is a helyszínévé vált.

Ezt követte a Klikk and Chill Out bár megnyitása a strand közepén, amely szintén emlékezetes rendezvényeknek adott helyt, és ahol a kedves vendégek valóban ellazulhattak. Mivel jómagam voltam az egyike a Nemeshodosi Nagy Lakoma megálmodónak, így a Péterrel való egyeztetés után e neves rendezvényt is a Klikk Out tarsolyába zártuk.

Többször került megszervezésre a Klikkulás is, amely a télapó érkezésének idején zajlott. Első alkalommal a piactéren, majd bevonultunk a VMK előtti térre, a karácsonyi vásárra.

Nagyon emlékezetes volt még a Habos Napok nevű rendezvényünk is, amelyet szintén több alkalommal szervezett meg a Klikk Out csapata. Azonnal nagy fába vágtuk a fejszénket, hiszen az elsőre a foci-Eb alkalmával egy hónaposra terveztük, amely olyan frenetikusra sikeredett, hogy a csúcspontján több mint háromezer szurkolóval telt meg a sörsátor, amelynek kerthelyiségén belül még egy élmény-parasztmedencét is építettünk.

Hatalmas munka volt és van is ezen rendezvényekben, amely – mint minden szabadtéri rendezvény – óriási kihívásokkal és rizikóval jár. Mindezek ellenére jómagam szívesen vállaltam a főszervezéssel járó munkálatokat, hiszen aki ismer, az tudja, hogy a legkisebb részletekig képes vagyok szétszedni egy rendezvény felépítését elsőre az asztalnál, papíron, majd a végkimenetelig a helyszínen. Egy összetett, nagyon igényes csapatmunkáról van szó, amelyben hatalmas logisztikai tapasztalatokkal kell bírnia az embernek.

Péterrel merünk nagyot álmodni, és a lényeg, hogy ezt sok esetben sikerült is kiviteleznünk. Nagyon szép évek voltak, és miután lecseng ez a „vírusos” időszak, nagyon remélem, hogy összehozunk még egy-két jó bulit…! 🙂

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább