Klikk Out Vikkendhouse: Évvégzés Tóth Lalival

Idén karácsony utolsó napja egyben az év utolsó vasárnapja is. Jó szokásunkhoz híven az idei Vikkendhouse-szériát is az NFG klub szívével és lelkével, Tóth Lalival zárjuk. 

Tóth Lali,Vikkendhouse,Zene

A legmeghatározóbb zenei élményeket idén is az NFG klubnak köszönhetem. Külön kiemelném az NFGreen fesztivált és annak bármely fellépőjét, mindegyik koncert maga volt a csoda!

Különösen kedves volt szívemnek (füleimnek nemkülönben) az Are You Free fesztiválon fellépő Nagy Emma Quintet – egyre jobban kedvelem a jazzt, azt hiszem, öregszem – valamint a Mediawave fesztivál meghívottja, a Lanou zenekar.

Zenei barázdákat karcolt a lelkembe a Home Office rádió szinte minden olyan adása amit meghallgattam, igazán mélyeket pedig azok, melyeken személyesen is részt tudtam venni.

Lali az, aki az NFG klubot minden alkalommal nyitja és zárja, aki velem együtt fogadja a zenekarokat, deríti őket azonnali jókedvre és végighallgatja a klubban megszólaló koncertek mindegyikét. Emellett a  Home Office rádió egyik működtetője, és örök barát. Köszi az évet, Lali, köszi a zenéket.

A MIX:

TRACKLIST:


1. Lanou – Fekete Folyó
2. Nagy Emma Quintet – River
3. Todd Terje – Preben Goes To Acapulco
4. Khruangbin & Leon Bridges – Texas Moon (B-Side)
5. The Who – Baba O’Riley
6. Meszecsinka – Kamwa LIVE in Lithuania

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább