Így tervezünk mi 2022-re | Ankét (2. rész)

Fotó: Pixabay.com

Az új év sokak számára fordulópontot jelent és mint alkalom, erőt ad ahhoz, hogy valaminek nekivágjunk, tervezzünk, illetve keretet adjunk ötleteinknek és inspirálódjunk. Az elmúlt évek tragédiáinak fényében viszont félelmeket is szülhet, táplálhat. Lássuk, hogyan állnak hozzá megkérdezettjeink. Ankétunk első részét Dobsa Fodor Mónikával és Viola Melindával ITT olvashatjátok.

2022,Új év,fogadalom,ötletTAKÁCS GABI

(a nagyszegpusztai Villa Fília alapítója, édesanya)


Milyen tervekkel készültél a 2022-es évre?

Elkezdtem a kétéves Jungi Asztrológiai iskolát. Asztrológiát korábban is tanultam már, ezt kiegészítve vágtam újra bele.

A Villa Fíliàval is nagy terveink vannak. Szeretnénk még több olyan emberrel megismertetni, akik nem csak különféle rendezvényeket szerveznek, hanem egyfajta eszmeiséget is, különféle programokat, tanfolyamokat hoznak magukkal. Például jógacsoportok már most is felkeresnek bennünket, de írók, festők és zenészek is szívesén ellátogatnak hozzánk. Idén, az eddig főleg magyar vendégek mellett, igyekszem majd a szlovák lakosságot is megszólítani.

Van olyan dolog, amitől esetleg tartasz?

Őszintén szólva, nincsenek konkrét félelmeim, csupán egészséges aggódás a családomért, a Földért. Amit  tudok, azt megteszem, a többit nem tudom befolyásolni. Szerencsére amúgy sem vagyok egy aggódós fajta.

Tettél fogadalmat?

Lényegében ugyanazt, mint majdnem minden évben, hogy az étkezésemre jobban odafigyeljek. Három éve, most már folyamatosan heti négy alkalommal tornázom, de az étkezés része, az számomra kemény dió. A kitartásom nem elég erős ezen a téren, úgyhogy ezt biztosan komolyabban kell vennem ebben az évben.


2022,Új év,fogadalom,ötletLIPTA MARCELA

(drogériai eladó, édesanya)


Milyen tervekkel készültél a 2022-es évre?

A 2022-es terveimhez tartozik, hogy befejezzük végre az építkezést, amit elkezdtünk 2 évvel ezelőtt, csak a vírushelyzet miatt minden csúszott. Szeretnék elmenni a családdal nyaralni végre, mivel erre az elmúlt 2 évben nem volt lehetőség. Több időt tölteni a családdal és több programon részt venni közösen.

Van olyan dolog, amitől esetleg tartasz?

Nagyon a víruson kívül mástól nem tartok, csak ettől az egész Covid-őrülettől.

Tettél fogadalmat?

Nem tettem fogadalmat, ha valamit megfogadok, azt inkább megfogadom év közben, és igyekszem betartani, de év elején sosem szoktam, mivel ki tudja, mit hoz az élet időközben, sok minden változik mindig.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább