Szív küldi szívnek, déesz-iesen

A cikk megjelent a Klikk Out 2022/01-02. számában.

Fotó: Pixabay.com

Február 14-én immár hagyományosan a szerelmesek napját ünnepeljük. A DS-i éttermek többségében (már amelyik még nem ment tönkre a lockdownok miatt) ilyenkor nehéz szabad asztalt találni, mert a helyi szerelmespárok ezt az estét szeretik finom ételekkel, italokkal ünnepelni. Lássunk néhány olyan tippet, amelyek segítségével még különlegesebbé varázsolható a Valentin – azaz lássuk, mire vágynak a szerdahelyi csajok!

1. Gondoskodj időben az asztalfoglalásról! – Érdemes a restik Facebook-oldalán tájékozódni, hogy hol szolgálnak fel Bálint-napi menüt, szív alakú steakkel, csoki mousse-szal, borokkal, miegymással – és oda mielőbb asztalt is foglalni. Ezt akár telefonon is megejtheted, a „hallú?“, „izéja“, „tudod, asszony mániázik…“ kifejezések sűrű ismételgetése közepette, hogy a pincér is előre tudja: te egy rendíthetetlen macsó vagy, akire nem hatnak ezek a nyálas stílek, és a Titanicon se bőgtél soha.

2. Rózsabox mindenekelőtt! – Remélem, te sem gondolod komolyan, hogy a randira egy „Million roses box” nélkül indulsz el, természetesen csupa vörös rózsából elkészítve. Ezt semmiképpen ne hagyd az utolsó percre, hiszen a vörösrózsa-készlet gyorsabban csappan meg a virágüzletekben ilyenkor, mint a Kauflandban az akciós csibemell. Enélkül egyszerűen nincs randi – mit gondolsz, a kedvesed mivel fog szelfizni aznap este, a harmadik pohár prosecco után, friss 5D-pilláit rebegtetve?

3. Mosd le a kocsit, könyörgöm…! – A nagy este előtt gondoskodj róla, hogy csillogjon a verda, senki nem szeret egy szemetes, sáros kocsiba pattanni Zara ruhában meg a legszebb körömcipőjében (igaz, van vagy 5 fok kint, de egy este igazán belefér!). A városban sorra nyílnak az önkiszolgáló autómosók, újabban minden 10 méterre jut egy állomás – így nem kell tartanod attól, hogy sorakoznod kell (mi, DS-iek amúgy se sorakozunk, csak megyünk előre szó nélkül, az előjogainkból adódóan). Úgy érzem, a zálogházak és játéktermek mellett újabb állócsillagot köszönthetünk az őshonos bizniszek között..

4. Legalább egy szerelmes szelfi KELL! – Mit gondolsz, apukám, a csajod kinek a kedvéért kente fel magára a teljes sminkpalettát? Kérlek, legalább az oldalbordád kedvéért erőltess egy mosolyt az arcodra és felejtsd el egy pillanatra a számla végösszegét (+ borravaló, mert ugye úriember vagy?!), ill. a tényt, hogy a Bitcoin ismét zuhanórepülésben van, és lehetséges, hogy emiatt idén nem lesz nyaralás a Maldívon. 🙁

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább